Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Darování vajíček Ostrava a okolí byl někdo?

Od: luciekres* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda nebyl někdo darovat vajíčka v Ostravě nebo v Polance nad Odrou?19.1. se chystám právě do Polanky na konzultaci tak bych chtěla vědět zda má někdo zkušenost? Nebo i s jinýma střediskama, jen mě zajímá jak to vše probíhalo, měli jste nějaký problémy u toho, atd atd...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

soina*
hodnocení

0x
Já jsem z Ostravy. A někde u ulice Husarovy je pán, který Vám rád dá. Přesnou adresu bohužel neznám...
cyril*

Já znám zase několik dam, které rády dají! *smich*

cyril*
hodnocení

0x

Asi by nebylo na škodu upřesnit o jaká vajíčka se jedná, aby nedocházelo ke zbytečným nedorozuměním.

soina*
04.01.11 11:01
Slepičí.
sebod*

soina. Tady sama vidíte, kam vede špatně položený dotaz. A všimněte si reakce tazatelky. Bere to s úsměvem, Neuráží se. Vemte si z ní příklad ;)

cyril*

Ano, toto je přesně ono nedorozumění o kterém píši. Má reakce patřila autorce dotazu, ne Vám - stačí jen koukat.

marenka*

Soino, přečtěte si pořádně otázku. O slepičí určitě nejde. ;)

burinka
hodnocení

0x

V Ostravě to s vajíčkama nikdy nebylo nic moc. Tam jsou hlavně doly, hutě a koksovny, zemědělství bylo vždy jen okrajové. A když už někdo vajíčka má, tak je nedaruje, ale prodává. Podle poslední vajíčkářské ročenky se cena za kus slepičího vejce pohybovala v roce 2010 někde mezi 1,80 až 2,50 Kč.

cyril*

Račte prominout, při Vašem vzdělání, jak ste poznal, že se jedná o slepičí vejce, které chce tazatelka darovat ve středisku? *ee*

burinka

Jsem místopředsedou Asociace slepičích vajíčkářů, tak mě jiných druh vajíček ani nenapadl. Pokud se nejedná o slepičí vajíčka, pak se omlouvám za nedorozumění a považujte můj příspěvek za bezpředmětný. Děkuji.

buss

za 1,50 tak myší

luciekres*
hodnocení

jedná se o ženské pohlavní buňky,ne o slepičí vajíčka! :-D

cyril*

Děkuji za upřesnění. Reakce na slepičí vejce vznikají možná z toho důvodu, že mnozí mají vsugerované přirovnání : ženská = slepice!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]