Nejste přihlášen/a.
ba ne, 25 je porad pohoda, rok budes v klidu, pak si najdes jinou, za 2 roky si ji vezmes a do 30-ti jses tatka... to jsem trosku prehnal, ale chci ti dokazat, ze cas jeste mas... prave naopak, neztracej ho! Me to zni stejne jako Strejci, ale cele pozadi znas jen ty a proto by se mel rozhodovat na zaklade sveho uvazeni!
Jak dlouho to jeste dokazes vydrzet nez se zblaznis?
Zdrhej a fofrem. Měla jsem spolužáka , kterému jeho povedená přítelkyně nadělala dluhy v několikaciferných částkách byl na ní velice zavislý. Dělal pro ni maximum a vše špatně.
A defilé ...opustila jej dluhy splácel cca dva roky, do toho se psychicky zhroutil, ve škole si na něm smlsnul jeden nevyrovnaný profesor a nedokončil. Byl to fain kluk spolehlivý, veselý, vtipný. A najednou bum. Následovala léčba v jistém zařízení . Naštěstí se z odstrašujících příkladů probral. Musím napsat s humorem sobě vlastním po návratu líčil zážitky . I když v té době mu ještě nebylo hej.
...A jelikož pohádky mají šťastný konec .../ i když toto je skutečnost / nedávno mi volal a zval na svadbu a z Marušky nové lásky je unešen a vypadá to i na mimi. Maruška je zázračný medikament ,už totiž nemusí hamulkat žádné tabletky.
Tak na závěr jednu drobnost - uvědom si, že pokud se křečovitě držíš jedné osoby, se kterou nemáš rovnocenný vztah zároveň si tím blokuješ možnost potkat někoho jiného zajímavějšího, kdo by se tobě lépe hodil.
Snad je tento příklad příliš tvrdý, ale nač se s někým trápit, když s jiným můžeš být šťastný. Za krapet smutku to jistě stojí.
Držím palečky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.