Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém - náladová přítelkyně

Od: nestastnej odpovědí: 14 změna:
mam problem silene miluji svou pritelkyni,jsem s ni 3 roky udelal bych pro ni vsechno ale porad mi neco vytika vyhrozuje rozchodem,jeden den me miluje a druhy nenavidi za takove drobnosti ktere mi dela denne a ja je prominu jsem asi moc tolerantni a moc jsem se ji otevrel vzdy me hrozne boli kdyz me nadava, jeden den rika ze jsem k nicemu a druhy jak jsem sikovny,neco se ji nepovede je nemocna muzu za to ja, me se neco povede nema radost naopak zacne rikat jak me vsechno vychazi a ji ne...a tak je to porad dokola ale mam ji moc rad nedovedu si bezi predstavit zivot, amm tolik veci co bych s ni chtel jste stihnout,ale dostava me do hroznych stavu, je mi vzdy blbe celej se klepu, tresu nespim a je mi na zvraceni, vzdy umi uhodit presne na hlavicku a silene vydeptat,ale zaroven ji mam hrozne rad nechce ale slyset me nazory pokud nereknu co chce slyset tak jsem spatnej, nebo pokud neco spatne pochopim tak se neumim hned v citit.
prosim porad te mi nevim jak z toho ven bez ni mi pripada ze nic nema smysl.Nemam ani nikoho komu bych se sveril veril jsem ji ji rikam vsechno nikomu jinemu neverim...mam pratele ale posledni dobou se venuji jen ji vsechen cas co chce a jak mile napise reaguji nestavim se k ni zady, ale nesnasi ake mou mamku segru a rekl bych ze ma akove sve cyklicke nalady kdy vsechno nenavidi vsichni ji ublizujou vubec nechce pochopt ze pro ni chci je to nejlepsi a ze chci trochu klidu po skole toho mam dost pak jsem hledal praci tedd ji mam a porad delam vse spatne, jsem uz hrozne slabej... nic mi nebavi ted uz mi á dni boli hlava a jim obcas protoze opet hrozi rozchodem a rika ze to mysli vazne jen napise uz jen kamaradi,ale ja to tak nedokazu... prosim o nejake slovo a radu jsem uplne sam... takhle mi nebylo nikdy a neveril bych ze chlap dokaze tak padnout a sesipat se holek je spoustu proc bez te sve jedine nemuzu byt, tolik se snazim nikdy jsem ji neuhodil volam hned jak neco potrebuje rusim schuzky kdyz je treba, jdu driv z prace pak nadelavam kdyz neco potrebuje vozim ji vsude kam chce, kupuji ji darecky kdyz chci udelat radost, porad na ni myslim mam ji vsude a vsude mi ji neco pripomina...ach jo...nevim co delat doma mi to zhnusila protoze nesnasi nase a na me to prenasi... hrone me ovlivnila neumim s toho ven dekuji za vse myslim ze jsem na pokraji uplneho zhrouceni...vetsinou mi na to rika kdyz mi nejak ublizi protoze vi jak na to ze ze sebe delam chudinku a chci politovat ale to fakt nechci jen chci v klidu byt s ni a stat porad vedle ni. dekuji vsem kteri strati cas a v dnesnim rychlem svete si to prectou a vazim si tech co neco odpovi at uz cokoliv. dekuji ,ten co mi rika muj milacek idiot

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Napsal jsi to tak dokonale, že se ti dá poradit jen jedno: Uteč dokud je čas! Sice to pocítíš možná jako děsnou ránu, ale to bude tak všechno. Jinak budeš pociťovat ran stále více, až zcela ubit skončíš bez jakéhokoliv zájmu původce tvých strastí... Jsi jen hračkou v rukou sobeckého tvora. Prchej! *stop*
neststnej
hodnocení

kdyz to je prave to co nedokazu nechci o ni prijit, asi mi uz neni rady,ale dekujikazde slovo je dobre...
Dokážeš, protože ti nic jiného nezbývá, nebuď hračkou... Jednoho dne se tomu zasměješ (kolik je ti vlastně let?). První láska bývá někdy opravdu bolestivá... ale velmi brzy její bolestivé následky pominou. :)
nestastnej
hodnocení

neni prvni a je mi uz dost (25) na to se tak nechovam co? ale je to tezke, proste jsem v tom az po usi...
Osudovou chybou je, pokud nemilujete partnery takové, jací jsou ve skutečnosti, ale milujete je takové, jakými doufáte, že se stanou. Tyto druhy vztahů jsou vysoce návykové, protože jste posedlí touhou, aby se to či ono stalo, a pak je pro vás nesmírně těžké odejít. Koneckonců, nikdy nevíte, kdy u vašeho partnera může k oné kouzelné proměně dojít. Ve skutečnosti se to moc neliší od hazardních her...
nestastnej
hodnocení

no jo asi na tom neco bude, jsem asi zavislej i pres chyby co ma ji miluji ale boli to kdyz kope a neumim se z toho dostat dokud ji zas nedrzim za ruku asi jsem uz ztracen

ba ne, 25 je porad pohoda, rok budes v klidu, pak si najdes jinou, za 2 roky si ji vezmes a do 30-ti jses tatka... to jsem trosku prehnal, ale chci ti dokazat, ze cas jeste mas... prave naopak, neztracej ho! Me to zni stejne jako Strejci, ale cele pozadi znas jen ty a proto by se mel rozhodovat na zaklade sveho uvazeni!

Jak dlouho to jeste dokazes vydrzet nez se zblaznis? *bzum*

malvinka*
hodnocení

0x

Zdrhej a fofrem. Měla jsem spolužáka , kterému jeho povedená přítelkyně nadělala dluhy v několikaciferných částkách byl na ní velice zavislý. Dělal pro ni maximum a vše špatně.

A defilé ...opustila jej dluhy splácel cca dva roky, do toho se psychicky zhroutil, ve škole si na něm smlsnul jeden nevyrovnaný profesor a nedokončil. Byl to fain kluk spolehlivý, veselý, vtipný. A najednou bum. Následovala léčba v jistém zařízení . Naštěstí se z odstrašujících příkladů probral. Musím napsat s humorem sobě vlastním po návratu líčil zážitky . I když v té době mu ještě nebylo hej.

...A jelikož pohádky mají šťastný konec .../ i když toto je skutečnost / nedávno mi volal a zval na svadbu a z Marušky nové lásky je unešen a vypadá to i na mimi. Maruška je zázračný medikament ,už totiž nemusí hamulkat žádné tabletky.

Tak na závěr jednu drobnost - uvědom si, že pokud se křečovitě držíš jedné osoby, se kterou nemáš rovnocenný vztah zároveň si tím blokuješ možnost potkat někoho jiného zajímavějšího, kdo by se tobě lépe hodil.

Snad je tento příklad příliš tvrdý, ale nač se s někým trápit, když s jiným můžeš být šťastný. Za krapet smutku to jistě stojí.

Držím palečky.

zbirinka*
hodnocení

0x
Zdravím,moc dobře tě chápu jsem na tom dost podobně až na to že u nás rozchod byl trochu o něčem jiném.Taky sem žila jen pro něj bez kamarádů prostě všechen čas jsem věnovala jemu.Proto tě moc chápu já se po 5letech vztahu z toho taky dost špatně dostávám.Ale člověk asi musí jít dál.A musí mít aspoň kapku hrdosti.Vím že se mi to lehce říká,ale mluvím ze své zkušenosti stalo se mi to nedávno a taky se to řešilo tady přes poradnu...ty lidi tady jsou super hodně mi zvedli sebevědomí,ale stejně...Všude ho vidím tak jak ty vidíš tu svou.Je to těžký ale věřím že to zmákneš.Hlavně si člověk musí pořád říkat že může být ještě hůř...Drž se držím palečky.A najednu stranu jsem ráda že i chlapi jsou někteří citlivý a berou tyhle věci podobně jako ženský nevěřila sem tomu,myslím že máš na lepší
nestastnej
hodnocení

dekuji vsem za odpovedi, pomuze to vic nez si myslite, dekuji.vsem preji hezky den ahoj
lucas*
Myslím že chápu jak jse cítíš. problémje v tom že oprvdu ty te svojí jediné dáváš vše a ona si toho pravdepodovbe neváží ..už nebo to nevidí .
Otázkouje proč ..proč te zraňuje a naváží se do tebe ..kvuli náladě kvůli tomu cos udelal, kvůli tomu jaký jsi člověk. Odpoved je zřejmá ta holka moc dobře ví co v tobě má a čte v tobje jak v otevřené knize ..naopak nabijí si na tobě sebevědomí a ví že ji nikdy neopustíš a ona se tim ujištuje že je silná a dobrá. Ví že ty to stejne odpustíš ..je to proste jako film který si furt pouštéš dokola.. z této je jen jedna cesta
Musíš se změnit ..musíš udělat to aby si tě vážila aby si uvědomila že o tebe může přijít ... ANO musí si to uvědomit. Protože tak jedině ji dojde jak se chová a co to má za nasledky.
Problém je jen to že pokud do této změny půjdes musis být oi ty smířený s následky a podle toho co píšeš si myslím že pokud vyhrožuje rozchodem a ty nezačneš chlácholit ale naopak se vzepřeš at si holka uvednmi že se to klidne může stát. Ona si stále bude myslet že toho nejsi schopnej a přilezeš zpátky, ale to je ta změna ty proste musíš dokázat že se mílí že máš svojí hrdost a že už nestojis o cloveka který si te neváži a navíc ti veřejne vyhrožuje ...co potom ze v ztahu máš ..nic
nemáš klid..nemáš podporu ..nemáš utechu ..a nemáš partnera jsi sám ...akort říkáš že sppolu 3roky chodíte a že ji miluješ..
možná sem to napsal dost zmantene ale jak jse tu zmínil nekdo moje sestra ma určité problémy ve vztazich spojene s chováním a atd (bere léky a ysi už do konce života)
můj přítel kterého znám od 6let procházi nečím podobným jak ty
Já jsem 9let s přítelkiny a moc ji miluju a vážím si ji jaka je co pro mne delá. Nejsem ženatej nemám děti a posledních 7 měsícu pracuju v anglii ... v čr samotná přítelkine a hypotéka na vlastní byt a výsledkem neskutečne mi to pomohlo ve vztahu a konečne sem si uvedomil o co bych mohl přijit
... chlape proč to píšu živpot neni lehkej je jen takovej jakej si ho uděláš .. uvědom si o co přijdes pokud dál budes takovej jakej tu píšeš ...
moje pošta je lucas.kladno@seznam.cz klidně písni pokecáme

jjj
hodnocení

0x
*plac*Je to strašný,rozbrečels mě,jakobys vyprávěl můj příběh!Taky jsem si tím prošla,byla jsem doslova závislá na svém příteli i přestože se mnou taky tak zametal.Taky jsem nevěděla jak z toho,přála jsem si abych se už nikdy nezamilovala a abych se od něj nějakým způsobem odmilovala.Povedlo se! Hodně mi pomohli lidi který si tím taky prošli a jsou z toho vyléčené. Přesvědčili mě o tom že jestli je partner takový,že o tebe vlastně ani nestojí a že jsi akorát míč do kterého si rád kopne.Pochopila jsem že já mu dávám vše co mám a vůbec nic z toho nemám,jen úkrutnou bolest! Jsem krásná,atraktivní,chytrá,veselá a společenská.On ze mě udělal trosku! Až když jsem se opravdu (podívala do zrcadla) zjistila jsem že jestli nebudu mít ráda sama sebe tak to nikam nevede.Začni myslet na sebe,tohle jsou lidi ktrý se do tebe dostanou jako bacil-zbav se toho bacilu.Ona tě nemá ráda!Hodně štěstí. Zvládneš to! A věř mi,je to pak neuvěřitelná úleva,konečně se pořádně nadechneš*palec*

mcester*
hodnocení

0x
Jednoduše musím říct že jsi pořádně zamilovanej moula a ona je parádně zneužívá,dřív nebo později Tě opustí protože čeho je moc toho je příliš a ty budeš doma bít hlavou o teď že ona je s nějakým grázlíkem...buď alespoň na chvíli chlap a až ti zase jednou řekne že odchází,že jsi nanic a nebo se ona bude litovat řekni že končíš ty..je jedno kolik toho uděláš a jak moc špatně a nebo dobře nikdy to nebude dost a dost správně..a že si to bez ní nedovedeš představit? ..věř tomu že závislak bez drog život také ne ale pokud chce přežít má volbu..přestat brát a nebo umře...vyber si život,uteč a to co nejdříve pokud máš strach ze své slabosti vůči ní odstěhuj se do jinýho města jeď za prací do zahraničí a nebo prostě jeď na druhý konec republiky a najdi si práci..jistě na tebe někde čeká žena která tě nejen bude milovat jaký jsi ale taky bude dávat nejen brát...Hodně štěstí*palec*
nestastnej
hodnocení

dekuji vsem moc to pomuze si precist nazor druhych,pripadam si jako k nicemu a tohle doda silu, vim ze je tu spousta pravdy a doporuceni,ale je to dost tezke... vim ze nejsem sam kdo ma takove problemy, diky tomuhle vidim ze na to nejsem sam derkuji za nazory,nejhorsi je ze je to jak na horskej draze,chvili dobre chvili spatne,staci neco spatne rici a je ohen na strese ale jinak si myslim ze nejsem konflikni clovek a v tom bude mozna problem ja se nerad hadam...myslim ze to vi moc dobre.. proste me dost dobre ovlada a tezko se ted nastavuji nove hranice,protoze ji mam rad a nerad se hadam...a byl jsem moc hodnej a otevrenej a ted je to otocene proti me...ach jo..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]