Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přístroj na zatavení do obalu

Od: vinarnik odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám takovýto dotaz: začínám podnikat v potravinovém průmyslu ale mám takový problém. Potřebuji nějaký přístroj který dokáže zatavit potraviny do obalu nebo do krabiček (např. jak je to u masných výrobků). Pár sem jich našel ale většinou jde o profi stroje, já bych do začátku potřeboval něco levnější. Díky za rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

0x

Eta vyrábí domácí svářečku fólií, jeden typ má i možnost odsátí vzduchu. Šířka svaru je 30 cm, cena je (byla) cca 800.-. Dala bych sem i fotku, ale to bych ji nejdřív musela vyčistit, aby mne tu nepomluvili. Když bude nejhůř, tak to udělám. Má 3 nastavení podle tloušťky fólie a příkon 90W.

doplněno 03.01.11 17:03:

Našla jsem i manuál, ale z pro mne nepochopitelných důvodů je v angličtině. Můj je typ bez odsávání ETA 0760.

vinarnik
hodnocení

bylo by možné zaslat foto např. na e-mail?

Zde prosím:

eta-elektro.cz/...

patronka*

No nějak jsem se tím omýváním pozdržela a už nejsem první.

doplněno 03.01.11 19:28:

Jsem z toho nějaká rozčílená.Pardon

Přístroj na zatavení do obalu
vinarnik
hodnocení

No radši bych s odsáváním, ale děkuji kdyžtak dám vědět.

patronka*

Ta vypadá téměř stejně a v linku " spidera" je to i uvedeno. Jen cena je o pár korun vyšší, ale pořád v normě.

hodnocení

0x

No, nevím co do toho chcete balit, ale ta Eta není žádný zázrak pro ani pro domácí použití. Předně to sváří mikrotenovou folii, nebo sáčky. Vlastní svár je prováděn jen rozehřátým drátem, ten folii upálí a zároveň zavaří. Ale svár většinou drží mizerně, svar má totiž velmi malou plochu. Myslím, že by bylo lepším řešením koupit impulsní svářečku PE folií, tam sváření probíhá přes teflonovou tkaninu a tudíž má svar neporovnatelně větší plochu a tedy drži. Je ale pravdou, že taková svářečka asi stojí víc, než 800 Kč. Možná by neškodilo poohlédnout se po použité.

vinarnik
hodnocení

No právě sem počítal s něčím kolem 2000-5000 Kč, ta ETA je opravdu jen na takové domácí použití.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]