Nejste přihlášen/a.
Může mi zaměstnavatel dát neomluvenou absenci, když mám v měsíci odpracován celý pracovní fond?
Jedná se totiž o to, že jsem od 7. prosince do 16. prosince byla PN. Předtím den jsem měla mít pracovní směnu odpolední, ale protože jsem se necítila dobře a nebyla jsem ji schopna nastoupit, telefonovala jsem vedoucímu, že na druhý den jdu k lékaři a nejsem schopna směnu nastoupit. Lékařka mi ale dala PN až od 7. 12. Vzhledem ale k tomu, že kromě odpracovaného zbývajícího pracovního fondu, t. j. 88 hodin odpracovaných, 24 hodin svátků a 56 hodin PN jsem měla odpracováno navíc 23,5 hod., by mě zajímalo, zda může zaměstnavatel i v takovém případu dát zaměstnanci neomluvenou absenci. děkuji předem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.