Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolesti pri sexu :(

Od: villi* odpovědí: 11 změna:

Zdravim,

mam jeden vetsi problem s pritelkyni. Chodime spolu 2 roky a po tehle dobe jsme se spolu vyspali.Kdyz jsme spolu zacali chodit bylo ji cerstve 16 tak se toho trochu bala tak proto ta delsi doba. Byla jeste panna, takze jsem byl jeji prvni. Kdyz prislo to POPRVE tak ji to hrozne bolelo, snazil jsem se byt nezni a opatrny ale i tak ji to bolelo. Myslel jsem si ze to bude tedy tim ze je to poprve. Jenze jsme to zkouseli pak jindy zase a zase a zase a proste stale ji to boli. Bojim se, aby nas vztah kvuli to neskoncil.

Zkousel jsem byt vazne nezni, predehra byla samozrejmosti. Dokonce jsme se tak rukama mazlili ze uz byla pred koncem a to se ji moc libilo ale kdyz jsem pak sel na vec tak ji to zase zabolelo a bylo po vsem. Snazim se byt vazne opatrny, vse delam pomalu ale stejnak to nepomaha.

Pred tim, nez jsme se spolu vyspali, jsme se vzdy (asi rok) jen uspokojovali rukama. To se ji i me vazne libilo.

Prosim poradte, jsem ten klasicky kluk co se mu sex hodne libi a nerad bych aby nas vztah skoncil.

P.S. Nejsem chlap s velkým Č :) tím to asi nebude :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Hezký den,taky nejsem chlap s velkým Č :) můžeme doplnit taktiku i jazykem.Na mém místě bych poslal přítelkyni ke gynekologii na vyšetření a nebo se zeptat pana doktora Uzla.Přeji hodně štěstí.
villi*
Prosím kde najdu nejakou internetovou stranku nebo e-mail kde je kontakt na pana doktora Uzla?
dallda
Uzel je hezka sranda, ale to moc perspektivni nevidim, urcite bych ji poslal ke gynekologovi, ci gynekolozce (pritelkyne by pry k chlapovi nikdy jit nemohla). Stejne tam jednou bude muset zajit a to co pises urcite neni jen tak vporadku a tim, ze projde prohlidkou se ji nic nestane, ikdyz je to neprijemne (ze sve zkusenosti to ovsem nevim :D)

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Tělesné projevy nejčastěji zahrnují opakující se stahy v přední třetině pochvy. Tyto stahy probíhají ve zduření poševních stěn, které se označuje jako orgastická manžeta, a ve svalech kolem poševního vchodu.

To jsem citoval odborníka. Je to popis ženina stavu před nebo během orgasmu. Za mlada se mi toto u jedné partnerky stalo. Časem ale tento křečovitý poševní stav pominul. Pravděpodobně to je jistým stresem nebo určitým starchem nebo obavou před něčím. Těch faktorů pro obavy je mnoho. Pominulo to asi pominutím těchto obav. Pomalu jsme to zkoušeli znovu a znovu, až to prostě časem šlo bez problémů. Tím ovšem nechci radit stejnou metodu u Tvé partnerky, jen sděluju svou zkušenost.

Nicméně též doporučuju návštěvu odborného lékaře a to především*stop*.

miriam*
dobry den, muj pritel me prstil a myslim že z toho me začalo bolet pri vsupu do pochvy(SKRABAT)...driv me ale jeste boleli(spis takovy neprijemny svedeni) stydke pasky!bylo to neprijemne pri chuzi! To ale už po mesici zmizelo a už me tam jen skrabe! Jsem jeste pana. Nevite co to muže byt? Nemužou to udelat prasky-antikoncepce,když jsem nebyla na prohlidce? Chtela bych pohlavni styk ale je mi jasny ze s timhle to nepude :(
PORAD TE PROSIM KDO MUŽE! DEKUJI!
hannah*
Pokud je u poševního vchodu, nebo na pyscích dlohodobější svědění nebo škrabání, je to spíš nějaká infekce, kterou tam partner ne úplně čistými prsty zanesl. Antikoncepce to výjimečně může dělat taky, ale spíš ne - ta může spíš způsobit vyschlost pochvy, ztrátu libida, tloustnutí nebo hubnuté apod. - to je pak třeba ji vyměnit nebo vysadit. Ta infekce můžou být hlavně kvasinky - podívej se, jestli ti taky z pochva nevychází jinačí hlen než obvykle, pokud je častý, hustší a jakoby"soplovitý"- tak je to taky spíš o tom, že je tam infekce. Doporučuji:koupit vaginální gel s tea-tree olejem, pomáhá dobře. Dává se asi 5dní- týden.Na doléčení třeba čípky s kyselinou mléčnou, ty se doporučují i po návštěvě koupališť. Pokud svědění nepřejde a je třeba i delší dobu hlen nebo i menší výtok, je lépe si zajít k doktorovi a pořádně to přeléčit. Píšeš sice, že po měsíci to přešlo, ale ono vůbec nemuselo - pokud se to nepřeléčí, tak to jen"usne"a v nejnevhodnějším okamžiku to nastane zas. A partner ať si pořádně umývá ruce a má krátké a čisté nehty!
miriam*
hanah prosim te a kolik ten vaginální gel asi tak stojí!aty čípky?myslíš že mi to pomůže?maji to normalne v lekárne?a prodají mi to bez predpisu?dekuju hezky den!

hanik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Já bych taky doporučila návštěvu gynekologa, příčinou může být i nějaká infekce či mykóza, ta způsobuje bolesti při styku a je to hodně nepříjemné.

hanca*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nevím jestli jste zkusili lubrikovat. Existuje množství lubrikantů, třeba i s příchutí a vůní, které tzto chvíle dokážou zpříjemnit. KOupit dostanete třeba v lékárně. Nevím, jestli jsou Ti také známé cykly ženy - menstruace-ovulace. Před menstruací je vagína daleko vysušenější než v půli cyklu, s tím mám problémy i já a před menstruací lubrikanty běžně používáme, jinak by se do mne partner dostal hodně obtížně. Můžou tam být i psychické problémy- opravdu to Tvoje dívka chce, nemá třeba strach z otěhotnění? Na místě je pužívat vhodnou antikoncepci, pokud nemáte pilulky (já třeba je nepoužívám), určitě používejte kondom, nebo vaginální kuličky Patentex-oval (taky k dostání v lékárně) - ty při správném používání chrání dobře a navíc taky ještě zvlhčují pochvu. A nebo může být problém, pokud Tvoje dívka užívá nevhodnou antikoncepci. On Ti to pan Uzel popře a bude vykládat, jak je antikoncepční pilulka bez vedlejších příznaků, ale opak je pravdou. Hodně mých kamarádek má po nevhodně vybrané antikoncepci hodně suchou vagínu a pomáhá až změna pilulek nebo jejich vysazení, mám i dost známých, které si stěžují, že po hormonální antikoncepci už nemají tu správnou chuť na sex a těžko se vzruší - no a výsledkem je pak taky suchá vagína. Hlavně nechoď za Uzlem, to je podle mého takový mlacák, že Ti řekne, že to nic není a že se musíte přemoct...

janiii...
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ahoj

měla jsem totéž, co Tvá přítelkyně... nevim, co je příčinou, ale vim, že se to dá vyřešit, mě to přešlo tak po půl roce..

poradim ti jak na to, ale ne takhle veřejně, napiš mi na email, jestli chceš

s.k.
prosím nemohla bys mi take poradit?ja mam uplne stejny problem jako jeho pritelkyne a jako ty jsi mela..jsem zoufala..prosim pomoc..*plac*napis mi na email kdyztak..dekuju moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]