Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout bez léku, bez diety i cvičení?

Od: madonna* odpovědí: 5 změna:
DOBRÝ DEN PŘEJI VŠEM POTŘEBOVALA BYCH PORADIT...Jak mám ZHUBNOUT bez léku,bez diety,i cvičení?Já vím že to asi nejde ale stejně do mám sníst abych šla na toaletu a tí zhubla?Prosim vás moc děkuju za každou odpověd no skoro za ti že to nepujde to nechci.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

madona, zkuste snížit denní dávky jídla, jako pro dvouleté dítě, ale jinak jezte všechno, jen v malém množství, tak 5x - 6x denně. Teplým jídlem se více cítíte zasycena. Při velkém pocitu hladu, vypijte půl litr teplého čaje a jezte jablíčka. Za pokus to stojí. - stařenka

madonna*
31.12.10 12:19
hodnocení

Děkuju
marenka*

Madonno, stařenka má pravdu. Hlavně neužívejte projímadla, čaje nebo snad Gutallax. Je prokázané, že zleniví peristaltika a vy se pak bez toho už nevyprázdníte sama. A další hromada problémů kolem. Něco jiného je to u starších lidí.

madonna*
31.12.10 12:49
hodnocení

alf*
hodnocení

0x

cpi se, nedrž diety. To praktikuje žena od konce ledna letošního roku, už jsem to tu psal, a hubne. Finta je v tom, čím se cpeš.

A nezačínej dnes, je svatý Silvouš jak tu kdosi psal, pamatuj na heslo: "morgen, morgen, nur nicht heute, sagen alle, faule Leute"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]