Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest v podbříšku při styku

Od: katuska* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den
Trápí mě problém.Vždy, když partner zajede nakonec pochvy při pohlavním styku pocítím bolest v podbříšku.Někdy mám pocit i zvracení.Mám strach abych neměla třeba rakovinu děložního čípku, nebo to třeba může být dýlkou partnerova penisu?Je mi 17.Třeba nejsem ještě pořádně vyvinutá.Můžete mi nějak poradit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Považuješ-li stav za nenormální a bolest je opravdu nepříjemná, svěř se gynekologovi - je to to nejlepší, co pro sebe můžeš udělat.

al bunda*
hodnocení

0x
Jestli je partner poněkud vyvinutější a buší do toho jak o život, není se co divit.
Je rozdíl mezi milováním a šoustáním...Měl by zkusit být něžnější, třeba to pomůže. Nebo otestuj nějakého méně vyvinutého partnera.
Hodně zdaru.

petr1*
hodnocení

0x
Domluv se s ním, a´t do tebe nezajíždí tak hluboko. Poked to bude stejně bolet - jdi k doktorovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]