Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První rande - co dělat?

Od: alex* odpovědí: 7 změna:

Potřeboval bych poradit s jednou holkou, kterou jsem poznal přes facebook a pozval ji do pizzerie. Ona řekla, že ráda půjde. Poraďte mi prosím, co mám s ní té naší první schůzce dělat. Díky moc :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Asi určitě zkonzumovat tu pizzu, na kterou jsi jí pozval! No a pak by byla určitě na místě nějaká ta konverzace - co dělá za školu nebo práci, její koníčky, co poslouchá za hudbu, jaký filmy má ráda atd. Nějak se to vyvrbí. A já jsem ze staré školy, takže když někoho pozvu na véču, tak platím, příště to může být na revanž.;)

buss
hodnocení

1x

Mluvit, mluvit, mluvit, ne ptákoviny a pak umění naslouchat, být účastný.
A pak nastupuje Jak se přiblížit ženě aneb kroky k důvěrnosti. Prostě takový algoritmus, pozorovat jak reaguje a korigovat podle toho chování.

ladinpraha*
hodnocení

1x

To jsi ji snad pozval jenom proto, že vypadala hladově? Asi ne. Zřejmě tě něčím zaujala. Tak pokračuj v diskuzi, započaté na FB a ono z toho třeba něco vyleze.

alex*
hodnocení

První pusa by měla (mohla) už padnout?

jirkazhane
hodnocení

0x

Ze všeho nejdůležitější je zorientovat se v majetkových a sociálních pomětech rodiny oné slečny.

Chronoligicky musíte zmapovat:

1. povolání, společenské postavení a měsíční příjmy rodičů

2.. majetkové poměry rodiny (za důležité musíte považovat vlastnictví firem, vlastnictví nemovitostí v ČR a v zahraničí v členění na nemovitosti užívané rodinou a nemovitosti generující tzv. pasívní příjmy - nájemné, struktura portfolia cenných papírů, životní pojistky vč. toho, komu bude vyplaceno pojistné plnění, vlastnictví cenných kovů, vlastnictví uměleckých a starožitných předmětů, atp.). V současné době rodinou provozovaná motorová vozidla neberte jako určující. Ceny aut jdou prudce dolů a při správném nastavení odpovídajícího "systému" nebude žádné auto pro vás nedostupné.

3. pokud odpovědi dle bodu 1. a 2. budou uspokojující (v tom případě můžete pominout velkou část případných fyzických a duševních nedostatků oné slečny - bude pro vás prostě ta NEJ), pak je nutné ještě z důvodu případného rozmělnění dědictví zjistit počet sourozenců

To by jako konverzace na prvním setkání mohlo stačit. Ještě před provedením analýzy těchto prvotních informací si musíte stanovit podmínky, za kterých má pro vás smysl scházet se ještě jednou.

Samozřejmě pokud slečnu zvete vy, pak byste měl v pizzerii útratu zaplatit s úsměvem světáka. S nějakými intimitami typu polibky či osahávání ňader bych na první schůzce nezačínal - s ohledem na získané informace by to mohla být zbytečná námaha bez jakékoliv šance na solidní návratnost této investice. Jako odstrašující příklad si přečtěte dnešní dotaz pod názvem "Strach z otěhotnění" autora post. Do takové situace se jistě hned po první schůzce dostat nechcete.

Přeji hodně úspěchů a šťastnou ruku při výběru nové partnerky.

Fíha..*sok*

Hlavně aby ta pizza nebyla s chobotnicema...*blee*

realista*
02.01.11 00:14

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]