Nejste přihlášen/a.
ahojki prosím mužete mi poradit co a jak , jak probíhá poprvé? strašne se toho bojím, a furt to oddaluju, i když na to furt jen myslím,líbí se mi třeba když mě přítel dráždí rukou,,ale něco víc si netroufám. Bude to bolet po celou dobu? Nebo jen chvilu? Dekuji kdo máte zkušenosti
Hlavně aby poprvé tvůj přítel byl něžný a trpělivý , moc pěkně si s tebou před aktem povídal laskal a hrál ,reagoval na tvoje pocity a nenaléhal potom ,když už svolíš mě by být citlivý a tolerantní k tvým pocitům P. S. jsem manželčin až další chlap což mě dráždí ,ale takhle o tom vypravovala a vůbec to nebolelo
takže hlavně pohoda a klid a láska
na tvém místě bych řešil především to, zda je ti už 15 a více, aby přítel neskončil jako pan Kulínksý, a za druhé,aby v každém případě použil prezervativ a Ty také nějakou vhodnou antikoncepci...pak to určitě bolet nebud, ani při tom, ani poté
Nech tomu čas, nemá cenu nic uspěchat. Ve spěchu z toho nic nebudeš mít.
doplněno 01.01.11 12:23:nu, to také vystihl úplně přesně.
Mařenko vy tomu více rozumíte z ženského hlediska, je pro ženu mazlení hezčí nežli samotný styk? Je to tak?
Je to tak. Styk je už jen taková třešinka na dortu, ale bez dortu třešinka ztrácí své kouzlo. Už vůbec je to úplně jiné, když se na "to" jde rovnou a něco jiného je takovéto trápení u mazlení. Jak moc člověk chce. To pak stojí za prožitek.
Jo, ale my spolu jsme byli 3 mesíce..a ted sme si dali 2 mesíční pauzu a chceme se k sobe vrátit, teda spíše já to chci, ale spát na to ješte nejsem připravená..bjím se že me nechá. Bude mi 19.
Domčo, bojím se, že mě nechá. Tak ať. Co bude za měsíc, za půl roku? Začne chodit s kámošema do hospody a vy se budete bát ozvat, aby vás nenechal? Nebo něco jiného, to je fuk. Vstupte do života jako žena, ne jako dítě, které mělo rodiče a teď zase musí někoho mít. Nemusí, chce. A není to sobecké, věřte mi. Naopak, ač je to paradox, čím nedostupnější budete, tím budete lákavější. Muži jsou lovci, mají to zakódované, ale ti, kteří to hned vzdají, nestojí za řeč. Stejně jako byli slabými lovci, stejně budou nespolehlivými partnery, či otci. Dokud nedospějí.
Asi takhle, vyspat se s někym poprvé jen proto, že se bojím že mě nechá? To je divný. Já nechci radit, ale já bych si to nechala až pro někoho, koho budu opravdu milovat. A není kam spěchat, já jsem taky začala až ve 20-ti a je to podle mě lepší. Jo a nebolí to.
To je přesně to co kluk chce, vyspat se s dívkou a potom lovit v jiných vodách. Je vidět že jste rozumná a dáte na své pocity. Počkejte až přijde ten pravý. Toho pravého určitě poznáte.
Neviděl bych to zase tak černě jako jiní..
At to je jakkoliv..není mu 15 a bere sex jako součást vztahu..je otázka jak dlouho to vydrží...ale věčně ne...
Ted jen vědět zda mu "to" opravdu nechybí nebo nejde jen po tom...sexuálně aktivní si těžko zvýká na neaktivitu...
Nakonec to nemusí být přímo sex jak mu udělat dobře... možná to pochopí a vydrží a něžné pohlaví to o něco víc připraví..
Ale dělat jen proto že opustí..to je dobré se ho zeptat zda je to opravdu tím..a zkusit se třeba zeptat jak dlouho to ještě vydrží...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.