Dobrý den, mám s kamarádkou problém! možná nejsem jediná kdo to řešil 17.8.2007 Nás na ulici potkal zaměstnanec od společnosti T-mobile a daroval nám sim kartu, povídal že nemusíme nic platit, že tato sim karta je na kredit. Já hloupá mu podepsala smlouvu, vyfotografoval si můj pas ( neměla jsem zrovna OP) Vzal si na nás tel.číslo aby nás kontaktovala operátorka a tu sim karu aktivovala, ALE NIKDO NÁM NEVOLAL. Tak jsem to nechala být, po nějaké době mi napsal T.mobile dopis se složenkou, nevěnovala jsem mu pozornost, myslela jsem si že chtějí abych si něco koupila.Pak mi přišli asi další dva dopisy - ani jsem je neotevírala. Když mi přišel další, tak jsem si ho pozorně přečetla a zjistila jsem že je to upomínka, že musím zaplatit poplatek 451 Kč. Teď už mám za složenku platit 1 378 Kč. Na smlouvě je napsáno : Tarif - kredit 250 hit. také tam je :Zájemce se zavazuje dodržovat minimální měsíční plnění ve výši ( tato kolonka je proškrtnutá ) Nevím co mám dělat, mám zaplatit? TA SIM KARTA, NEBYLA NIKDY POUŽÍVANÁ! Předem děkuji za pomoc.
Čuste, taky mě ty kurvy nachytali... Tvrdili mě že simka je zadara a pak si jednou dobiju kredit za 250 kč a dostanu 300 sta, na sepsání smlouvy řekli že to je kvůli registraci zákazníků že T-mobile chce mít ověřený členy a že o paušál vůbec nejde... Ještě jednou ty zmrdy potkám a rozkopu jim prdel pač jak se mnou vyjebali to je vrchol... Ale kokot su i já že sem jim to sežral (... Akorát mám ještě pár dní dneska mě došla SMS že mě tu SIMKU aktivujou tak jim ju ve čtvrtek vrátím zpátky a rozkopu jim tlamy...
knedlicka*
Ahojky, jestli můžu poradit, tak hlavně tu simku nepoužívej! Jo a nevím, jestli ti půjde vrátit zpátky do T-mobilu, nebo kam ji chceš vracet. Myslím, že by si to měl napsat písemně do té společnosti. A řeš to co nejrychleji
já na ně jebu zajdu do T-mobile na svobodáku a tam jim to otřískám ohlavu a dám jim aj simku co sem používal do ted at si ju stčej do prdele a řeknu jim jestli chcou ze slušnejch lidí dělat debili tak at tahnou koupím si normální simku od O2 nebo Vodafone ale s něma končím... pač takhle by to jako nešlo zatim sem napsal mejl co a jak uvidíme do čtvrtka maj na odpověd čas pak vypukne peklo :P
knedlicka*
No jak myslíš, taky jsem nadávala...a nebylo mi to nic platný Protože ty jsi nepodepsal smlouvu s T-mobilem ale s tým páprdou co si ho někde potkal :P no uvidíš, pak dej vědět
Jj s páprdou kterej zastupoval T-mobile to mě stačí, komu to budu platit T-mobile :D tomu parpdovi bych měl rozmlátit tlamu, ale bojím se, že než bych mu stihl třísknout tak by mě ukecal na ještě jeden paušál a to bych už asi nepřežil :D
Zdravím,jen bych chtěla doplnit,nevztekejte se na tmobile či o2 -)ti za to nemůžou.Toto jsou prodejci kteří tmobile a O2 pouze zastupují a to po svém.O2 a tmobile pouze přijímají jejich smlouvy a aktivují je.Ale nevidí jakým způsobem jsou tyto smlouvy získávané.I kdyby věděli nemohou proti nim nic podniknout jelikož to nejsou jejich zaměstnanci,ale pouze živnostníci kteří nabízí jejich služby.Na druhou stranu si zase vemte,že je faktem že podle statistik jim tyto prodejci dělají nejvíce nových aktivací ze všech ostatních prodejních kanálů,takže je logické že by o takovéto prodejní kanály nechtěli přijít a proto přimhuřují oka.Nechci být zlá,ale ne jednu stranu jak už tu nikdo napsal za blbost se platí.Je logické že kdyby to byla kreditní karta tak přeci nechtějí nic podepisovat a už vůbec ne kopítrovat si doklady.Už mě taky chtěli párkrát nachytat tak sem je vždy odpálkovala, jejich průšvihy napravujeme my normální prodejci na prodejnách.Proto ve svém dobru nic na ulicích jen v obchodech!
hoj mám dotazek k čemu je vlastně ta druha simka ted mě na moji předchozí aktivovali paušál tak nechápu k čemu je ta univerzální když ten paušál mám aktivovanej na týhle ((
tak už sem to asi pochopil vyjebali se mnou 2 násobně to moje číslo mě převedli na ten zasranej hit paušál a tu jejich simku taky takže to mám ted asi 2x .. no já budu zabíjet... zejtra du na T-Mobile... Když tam nepochodím tak napíšu ten dopis jak je v tom zákonu podělaným
Člověče ty jsi vážně blbec. Promiň upřímnost, ale takhle se nechat ojebat za bílého dne na ulici... Ale co se divím, že? Stačí se podívat kolem sebe, lidí, kteří uvažují a umí počítat je poskrovnu... Hodně štěstí při napravování průserů. Stále platí: Nepij. Když už piješ, tak nemysli. Když už myslíš, tak nepiš. Když už píšeš, tak nepodepisuj. A když podepisuješ, TAK SE NEDIV!
tak pohoda ted sem volal na operátora, a byl tam konečně někdo normální paní mi řekla že mám napsat doporučený dopis tomu dealerovi, který mi to poslal a napsat že ve lhůtě 14dnů odstupuji ze smlouvy... a že on už to s něma musí dle zákona zrušit takže si myslím že sem za vodou )
Vzhledem k tomu, že jsem nebyl plně informován při objednání kreditního tarifu _ Kredit 250 HIT odstupuji podle paragrafu 57 občanského zákoníku od smlouvy ve 14 denní zákonné lhůtě tomu určené. Důvodem je neúplná informovanost při pouličním prodeji s vašimi dealery a nespokojenost s typem této služby. Tímto žádám o zrušení všech služeb, které byli s vámi sepsány dne 15.5. 2008 a zároveň vracím Universalní SIM kartu vámi obdrženou. něco takého by mělo stačit
Ano něco takového by mělo stačit a pošli rekomando kopii "na vědomí" operátorovi. Abychom nic nezanedbali - lepší foukat na studené, než se spálit. Hodně zdaru.
cau, ty mi nerozumis. to je jiny pripad, protoze ja od smlouvy odstoupila ihned na miste neprodlene po jejim podepsani a to jak roztrhanim smluv i kopii, tak pisemnym strvzrenim. stejne po mne chteji, abyhc platila, ac jsem ani nedostala do rukou ty simkarty. to je poenkud jine, nemyslite?
Jaktoze je to totez? vzdyt nemaji v ruce zadny doklad o tom, ze by jakakoliv smlova existovala. je to fakticka neexistence smlouvy + jsem nedostala produkt, za ktery mam platit, tj. sim karty
jé promiň, jsem nevěděla tak jestli jsem to teď dobře pochopila, tak jsi tedy od smlouvy odstoupila? jako jestli si tam psala... Jednou mi poradil jedem klučina, který daruje simky od O2 :D , že jsem měla jít na policii a na toho kluka podat trestní oznámení. že si prý nemá co ofocovat můj OP. Tak nevím co je na tom pravdy.
tak nevim, zda dat hned TO z podezreni z padelani podpisu, nebo jim jeste jednou psat. nicmene mi napsali, ze jsou ochotni od smlouvy odstoupit- jenomze zadna smlouva neexistuje. nezodpovidam za to, jake vystupni formulare maji pro ukonceni smlouvy. maji tam napsano do 14 dnu od podepsani a ja to udelala ihned- takze lhutu splnuju. proc bych to teda mela ukoncovat znovu? kazdopadne- vite teda nekdo neco vylozene pravniho? diky, danka
Pokud jsi stačila vypovědět smlouvu v termínu, mělo by to stačit. Otázka zní, zda jsi to skutečně udělala. Mě by zajímalo, co vede lidi k tomu, že na ulici nechávají cizím lidem ofocovat svoje občasnské průkazy? To trestní oznámení si prokonzultuj s právníkem. A neváhej a nenechávej to usnout, protože za čas se nebudeš stačit divit.
samozrejme. muzeme polemizovat, zda jsem to opravdu zrusila. ale to neni podstatny. jde o to, ze ja vim,ze to tak je, a tudiz vim, ze nemuzou mit smlouvu, leda padelek. a zajima me, zda trestni oznameni ano. diky za radu, rozhodne hned. vedeli jste treba, ze existuji pravni klicky typu neopovis na dopis - souhlasis, zaplatis neznamou fakturu- jako by jsi podepsal smlouvu...
jinak k te otazce- vlastni nezkusennost. nicmene prave tohle ( ofoceni ) me vedlo k tomu precist lepe smlouvu. na fotku jsem potom uz ale zapomnela. coz je rozhodne moje blbost- koneckoncu, vsechny tyhle obtiize jsou vlastni blbost, na kterou spousta vychytralku hraje a ktera je zivi. kazdy dela neco jineho, ja osobne tohle neschvaluju- at uz jsem poskozena ja, nebo nekdo jiny. diky za rady. ps.: xerograficka kopie smlouvy prisla, se zcela jinym podpisem, nez jak se podepisuju. Jiny sklon, jinak interpunkce... Zajimave, ze?
osobne si ale myslim,ze jde o podvod dealeru, o kterem t-mobile nevi- ale ktery si neoveruje, myje si ruce a dokud je poskozeny zakaznik, vlastne o nic nejde.
Přesně jsi to vystihla. Pokud T-Mobile nebude vstřícný, je to na právníka a to trestní oznámení. K odpovědi o kousek výše - ano setkal jsem se už s ledasčím. Hodně zdaru.
knedlicka*
T-mobil asi o tom opravdu neví, ale... Tak to je velice zajímavé s podpisem... trestní oznámení můžeš podat, ale nebudeš si přidělávat jen starosti?
Já bych doporučoval zajít na jejich kontakní místo a snažit se s nimi domluvit a současně zjistit podrobnosti tarifu a způsobu jeho prodeje, jestli v tom není z jejich stany slabé místo. Můžeš vzít někoho znalého sebou. V případě podezření na něco nekalého (podepisování smlouvy na ulici, dealer mne neinformoval o podrobnostech tarifu, SIMka údajně zdarma atd.) podat reklamaci. Pokud se ti bude zdát, že jseš v právu můžeš poslat reklamaci na ČTÚ (Český Telekomunikační úřad) s popisem případu. Email adresu najdeš na jejich stránkách. Jak to popisuješ moc naděje si nedělej. Je to poučení pro příště.
Myslím, že i když zajdeš uplatnit reklamaci, tak moc nepochodíš, poněvadž jsi smlouvu vlastnoručně podepsala a tím se oni budou ohánět. Při nezaplacení ti budou jen naskakovat sankční poplatky. Bohužel je to tak, a máš ponaučení propříště, že není dobré něco podepsat bez patřičného pročtení nebo prostudování. Jsem v tvém případě pesimistická, poněvadž přítelkyně měla téměř stejný problém, také u T-mobilu a nevyřešila vůbec nic a že se tedy jó hodně snažila!
Zdravím, měla jsem podobný problém, rušila jsem paušál u vodafonu a jelikož jsem byla dlouholetý zákazník, tak mi operátorka nabídla zvýhodněný telefon, koupila jsem si jej a za nedlouho mi přišla složenka na doplacení telefonu do plné ceny, jelikož mě operátorka neupozornila, že nemám na ten telefon nárok, protože paušál ruším a ještě mi ho sama nabídla, byla jsem rozčilená a vytočená, několikrát jsem byla na jejich pobočce a řešila ten problém, vždy mi slíbili, že zavolají a že se to vyřeší, nestalo se tak ani jednou a mezitím mi nabíhalo penále za nezaplacení...stále dokola...nakonec mi řekli, že to prostě musim zaplatit, protože jsem si já sama měla přečíst smlouvu a ta operátorka neni nijak vina...takže jsem to stejně musela zaplatit...proto radim, zaplať, protože jinak to bude stále růst a oni ty smlouvy mají dobře ošetřené, takže nemáš šanci vyhrát...a nezoufej, plyne z toho poučení
Dobrý den.Tarif 250 HIT je paušál,není to na dobíjení kreditu.Domnívám se,pokud to nezaplatíte,budou uplatňovat i krajní řešení.Můj syn si myslel,že u O2 nezaplatil složenku na 5000tis,když přišla exekuce a vyjádření,že má zastavený dům.Jel okamžitě zaplatit 20 tis.,které chtěl exekutor. A teď předevčírem našel složenku,že to zaplatil v listopadu,takže se bude teď soudit o vrácení peněz,ovšem jak dopadne?Aprávník si řekne minimálně o 5tis.Já bych to zaplatila,bohužel jste udělali chybu.J
knedlicka*
Ano teď už vím, že tarif 250 hit je paušál, ale mě zmátlo to , že se to jmenuje KREDIT 250 HIT . Složenku jsem zaplatila a napsala jsem stížnost na jednání pracovníka, že mi lhal atd... a poslala jsem to emailem a doporučeným dopisem na T-mobile . Na Email hned odpověděli, že to posílají někam dál. Na dopis, zatím ne už je to víc jak týden, tak musím čekat. Doufám, že to dobře dopadne a stornují mi smlouvu, protože ta smlouva je podepsaná na 2 roky
Mela jsem uplne stejny problem. Loni v cervenci jsem podepsala na ulici smlouvu s agentem, ktery me spatne informoal. Vlastne lhal. SIM kartu, kterou jsem obdrzela zdarma, jsem nikdy nepouzila. Proto jsem to brala za ukoncenou zalezitost,ale pak mi zacaly chodit slozenky, ktere jsem hned vyhazovala, az mi prisla upominka na 5.4oo,-! Proto jsem ihned poslala dopis (i se slozenkou) spolecnosti T-mobile,radsi jsem napsala i e-mail a dnes mi konecne prisel doporuceny dopis, ze dluznou castku nemusim platit.Huraaa. Byla jsem rozhodnuta je zalovat (i presto,ze jsem podepsala smlouvu, coz jsem jim dala jasne najevo). Hodne stesti,Vendula.
Ahoj, prosim te, pochopila jsem z tveho prispevku , zes pochodila, nevis, jak presne jsi postupovala? co jsi psala? ja totiz od smlouvy odstoupila uz na miste, smlouvy jsem roztrhala, tak nechapu, co mi predkladaj jako jejich kopie. co s tim? porad prosim, specha, diky moc, danka
knedlicka*
nooo, já jsem nepochodila Ale co vím, tak musíte napsat, že odstupujete od smlouvy... myslím, že se to má poslat tomu, kdo vám to dal...a možná i T-mobilu Tak jestli jste ji podepsala. Tak to nikoho nezajímá, že ji nemáte, ale oni mají tu kopii nooo Zkuste ještě zavolat operátorům, ti Vám určitě poradí A přeji hodně štěstí...
Souhlasím. Musíte se bránit a ne jen tupě zaplatit a nechat si to líbit jako tady většina radí. Co se týká smlouvy na 2 roky - smlouvu uzavřenou mimo prostory obvyklé k podnikání dle paragrafu 57 Občanského zákoníku je možné do 14 dní písemně vypovědět bez jakýchkoliv omezení nebo podmínek. Navíc pokud vás prodejce na toto právo písemně neupozornil (možná to bude napsáno malým písmem na té smlouvě), prodlužuje se tato lhůta na 1 rok.
knedlicka*
Dobrý den, bohužel jsem to zaplatit musela. Psala jsem stížnost ale to mi nepomohlo. I když jsem v dopise uváděla že prodejce lhal ... ale nikoho to nezajímalo
dnes jsem si taky tuhle SIM kartu zakoupil...taky me potkal na ulici a ja blbec naletel stejne...nevim co ted mam delat...poradte prosim moc...diky...
knedlicka*
Dobrý den, co nejdříve navštivte kamenný obchod T-mobile. A jestli tu simku nechcete, tak jim to řekněte. Na smlouvě je napsáno, nebo já tam měla, že do 14 dnů můžete odstoupit od účastnické smlouvy, pokud byla uzavírána mimo prostory obvyklé k podnikání. ( TO JE TA ULICE ) , teď tu čtu, že by se ta žádost měla poslat. Na té smlouvě by to mělo být napsané dole nad datumem. Ale myslím si, že nezaškodí se zeptat raději v prodejně Hodně štěstí přeji
jenže ten kamenný obchod ve kterém můžu smlouvu zrušit je v Praze a ja bydlim kousek jižně od Brna...ale jak sem si cetl co to je za tarif(kredit 250HIT) tak jsem zjistil ze neni zase tak špatný a že si ho nakonec stejně asi nechám...
Tak špatný není, budete platit kolem 300 Kč za měsíc. Ale jestli chcete, tak Vám myslím převedou staré tel.číslo Já kdybych mohla, tak se ho zbavím hned
Ahoj, pokud chces od smlouvy odstoupit, podívej se, s kým jsi ji uzavřel - pokud to bylo na ulici, není to většinou T-Mobile (ten s tím nemá co dělat dokud mu dealer nepošle podnět k aktivaci), ale nějaký dealer (takové praktiky má třeba firma netcommerce - 2 případy v mé rodině v nedávné době). Na adresu toho dealera pošleš dopis (!doporučeně s dodejkou!) přibližně tohoto znění: Dne... jsem uzavřel smlouvu číslo... Od této smlouvy odstupuji. Podpis, datum atd. Toto odstoupení musí být dealerovi DORUČENO do 14 dnů po podpisu smlouvy. Pak se ještě domluvte na vrácení simkarty. Radím všem si lhůtu hlídat a hlavně pokud vás podvedli, odstupovat! Ne si říct: no, není to tak špatnej tarif, atd., protože tím budou kvést nekalé praktiky těchto firem! To radsi odstoupit a jít si ten tarif vyřídit osobně na pobočku.Na pobocku T-Mobile není nutné chodit ani tam vlastně nic nevyřídíš.
Dnes nas bohuzel dostihl dealer z jiz zminovane spolecnosti netcommerce, vyfotil si obcanku, nakecal nam ze se nejedna o smlouvu ale o objednavku a pak kdyz to budem chtit zrusit tak ze ok, ze staci nic nedelat a ono se to deaktivuje... Ovsem ve skutecnosti to byla smlouva a aktivace probehne automaticky. Hned jak jsme tenhle podfuk zjistili, vytocili jsme cislo a zavolali tomu dealerovi, ten nam to rozmlouval a pak ze vypovezeni stoji 150 Kc, no dobre 150 lepsi nez 4320, ale pro jistotu jsem jeste zasel do kamenyho obchodu se poptat na podrobnosti, a svete div se, ono se zadnych 150 kc za deaktivaci neplati (samozrejme se jedna o deaktivaci v ramci prvnich 14ti dnu) Jeste vecer jsme tedy zasli na postu, do obalky dali simku, smlouvu a dopis a odeslali. To nas prislo na 26 kc + nervy. Ale jedno vim urcite, pokud toho prolhanyho dealera jeste jednou potkam (a mozna uz zitra) prijde o zuby. A zaver? Nepodepisovat, nepodepisovat...
Zdravím,tohle bohužel není problém jen u tmobile ale stejné problémy má i O2.Nic nesepisujte s pouličními rádoby prodejci a že Vám lhali?Taky to nemusí být pravda tihleti prodejci ví totiž jen něco o aktuálním promu jiné podrobnosti neznají jde jim jen o to člověka upsat na dobu určitou to jest v lepším případě 6měsíců v horším 24měs.Vy jako zákazník ovšem máte právo podat výpověď ve 14-ti denní výpovědní lhůtě a to na jakékoliv prodejně,nebo si to můžete sepsat sám a zaslat na adresu firmy,tzn.ne na adresu dealera ale přímo operátorovi lepší je ale zaslat faxem a přímo z prodejny.Operátor má 30dní na vyřízení reklamace a do 30ti dnů by se měl přímo zákazníkovi ozvat...to jest postup.Když byste takovou výpověď chtěli sepisovat stačí napsat chci vypovědět z důvodu špatné informovanosti a lživých informací ve 14denní výpovědní lhůtě atd.atd hlavně uvést na sebe kontakt stejně se dá postupovat i ohledně reklamace faktur. Pokud ste jim už něco zapaltili můžete si vyžádat i peníze zpět pokud ovšem sim nebyla používaná pokud ano je jasné že si zaplatíte částku kterou jset utratili. A rada na závěr vše vyřizujte pouze na prodejnách
je to bohuzel smutne, ale nedalo mi to a zjistil jsem ze oni vi moc dobre jaky produkt prodavaji. S prateli jsme se dohodli a trochu je proklepli, poku slo vse hladce vse rekli, poradili, proste ochota sama... pokud slo do tuhyho zacali premlouvat, lhat.. jen aby nekoho ziskali. Kazdopadne kdyz uz nic, tak jsme se dneska pekne pobavili :D
Škoda, že jsem si vaše vzkazy nepřečetla dřív. Manžel si s operátorem domluvil nový telefon dotovaný s minimální měs. útratou. K tomu další sim k internetu. Nikdo mu neřekl, že za dvě simky bude mít dvě platby, které nelze sčítat ¨pro min. měs. útratu. Takže když přišlo první vyúčtování, hned jsme druhou simku rušili a internet převáděli na jednu jedinou, kvůli pokutám za neplnění min. měs. útraty. Znovu s operátorem. Znovu mu zamlčeli informace. Na simce byla výpověd 1 měsíc, to by nevadilo, ale měli to říct. Teď přišlo vyučtování. Platíme za 1 měsíc (lhůta) internet a další internet na té jedné simce kvůli útratě. Čili dvakrát! Stačilo říct ještě to měsíc používejte a na tu druhou simku to šoupnem až lhůta vyprší, debilové (T-mobile) a my vlastně taky. Že jsem vůbec nechala manžela něco zařizovat. Příště už jenom do kamenného obchodu a v klidu všechno promyslet, nechat si ukázat, třeba přijít až další den. Za ty nervy to nestojí. Taky jim hned volal na tu jejich linku vyhrožoval, že jim to všechno vrátí, vypoví smlouvu, ať si pro ten posr... telefon přijedou, že už s nima nechce nic mít, hned mu to vodkejvali, jako že jo, ať to udělá. Teď si študuju podmínky odstoupení. CHudák by se nedoplatil. Všechny ty minim limity na 24 měsíců by jim stejně musel zaplatit. Už nikdy víc něco dojednávat po telefonu. A pak že jsou tam v tý centrále vyškolený, jo, to jo, ale jen jak z lidí tahat peníze.
jo to se mi stalo taky :D:D:D nejdriv jsem z toho tarifu byla taky zmatena, ale ted mi vyhovuje! akorat ja krava jsem podepsala dalsi smlouvu a od se ted musim pokusit nejak odstoupit ... tmobile jsou sfine ((
Čauky.hele mě se stalo to samé, akorát že mi přišla složenka s 7500KČ a taky nevím co dělat.Napsala jsem jim dopis tak čekám na odpověď.Karta nebyla nikdy používaná!Několikrát mě ujišťovali, že je to kreditová karta a nikoli paušálová.Taky jsem z toho pěkně v háji.Doufám, že mi napíšou co nejdřív, abych to mohla řešit.
A s tím vytahováním průkazů na ulici opatrně, nikomu nemusíte ukazovat občanku ani pas, případně můžete tvrdit že ji nemáte u sebe (tím získáte i čas na rozmyšlenou, jestli produkt opravdu chcete pořídit-pouliční prodejce sice bude tvrdit že "na tom místě už zítra nebudou" ale to většinou je lež a zase tam ty samé prodejce nebo jejich kolegy potkáte )- navíc mám pocit, že stejně na ulici OP po lidech má právo požadavat jen policie (a revizoři dop.podniku v tramvajich atd..)
zdravim udělal sem to co dost lidí. Kejvnul sem na hezkou nabídku přes telefon, kterou mi nabízela nějaká Slovenka, která se mi představila jako pracovnice T.Mobile a nabízela telefon za symbolickou 1kč,-. Chci se jenom zeptat jestli se to dá zrušit dokud sem nic nepodepsal a jak? Prosím o radu a předem děkuju za jakoukoliv odpověď.
knedlicka*
Do 14 dnů. můžete odstoupit od smlouvy.
Zašla bych. nebo zavolala do společnosti T-mobil a oni by Vám měli poradit. Nebo zkuste rovnou naspat dopis, že chcete odstopit od smlouvy.
Ahoj, mě se stalo něco podobného, jen jsem k sim kartě dostala ještě telofon s přednastaveným tarifem HIT 250. Bohužel jsem prošvihla 14 denní lhůtu na vrácení a pracovník kamenného obchodu T-Mobile mi řekl, že už nelze dělat nic jiného, než doplatit celé 2 roky a pečlivě si hlídat platbu O to mi, ale už nejde, největší starost mi dělá to, že si dealer na ulici ofotil mů OP. Potřebovala bych vědět, jestli nelze nějak zastavit platnost OP, nebo proste zamezit jeho zneužití do budoucna, nebo cokoli, aby se nedalo to ofocené použít. Jsem docela zoufalá, telefon, sim kartu i platby vem čert, ale ten OP...Bože já jsem blbá. Prosím, nevíte někdo jak na to? Děkuju moc za rady...
knedlicka*
Ahoj, jednou mi jinej dealer poradil, že na dealera, ktery mi dal sim kartu, že na něj mám podat trestní oznámení, že si prý nemá se fotit můj doklad. Tak jestli znáš jeho jméne a máš chuť se do toho pustit.
Nemusíš se bát. Kopie osobních dokladů si ukládá T-Mobile a nesmí s nimi zacházet, tak aby je dostala třetí strana...O zneužití osobních údajů bych se nebál...
Stejné téma se hodně řešilo na www.mobilmania.cz a nebo na www.superforum.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.