Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před několika týdny jsem měl velice dlouhý hovor do zahraničí,očekávál jsem že to bude i poradne drahe,ale k memu prekvapeni nic...kredit zůstal stejný,situace se včera opakovala,opět telefonat na to same číslo a opet nic... Chtel bych se proto zeptat jakou lhutu ma operator aby mne informoval o učtu za telefon,jak dlouho ma na vyučtování a zda existuje nejaka lhuta promlčení, kdy již neni možne po mi vymahat ty penize. dekuji
Takže: číslo jste vytáčel Vy,máte předplacenou kartu,nikoliv paušál a kredit se nezměnil.Operátor Vás o účtu nemusí informovat,prostě si jen peníze strhne z kreditu.Jakého máte operátora? Nevolal jste na zahraniční linku,která není zpoplatněna? Něco např.jako je v ČR 800... Pokud máte Vodafone kartu,můžete si v jejich samoobsluze zjistit poslední volaná čísla,délku trvání hovoru a cenu.Zda tuto možnost mají i zbylí operátoři,nevím.
Vyúčtování většinou přijde v dalším měsíci. Lhůta na promlčení existuje, ale tu bych úplně vypustila. Oni si to utéct nenechají, akorát že za rok, dva, Vám může přijít dluh třeba z Intrum Justitia (ty má Vodafone) o mnoho vyšší. Zaplatíte hodně tomu, kdo Vaši pohledávku odkoupí, či převezme k vymáhání. Já bych operátorovi zavolala.
mám operátora O2 a asi před 14 dny jsem několikrát telefonovala do Londýna a psala SMS. Nyní přišlo vyúčtování a hovory a SMS mám účtované v normálním tarifu. Také mne to udivilo. Prý teď O2 má, nebo mělo někou akci na telefonování do zahraničí za cenu normálních hovorů. Jak dlouho to platí ale nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.