Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brigáda v zahraničí - s agenturou nebo bez?

Od: zuzzi* odpovědí: 5 změna:
Ráda bych o letních prázdninách jela do zahraničí. Jako na dovolenou a naučit se trochu anglicky a dělat tam nějakou brigádu.
Nevím jesi mám jet s nějakou agenturou. Nebo na vlastní pěst a toho se bojím, protože nevím kde a jak tam najít práci a jak to je s rlznýma dokumentama a tak abych tam vůbec mohla na brigádu a aby se mi nestalo, že bych tam přijela a žádnou práci by pro mě neměli.
Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

keila*
hodnocení

2x
ahojky!
chtela bych ti jen rict ze mam praci v zahranici za sebou...a jela jsem sice pres agenturu, ale v memm pripade to byly vyhozene penize, byla jsem na Krete...mela to byt legalni prace , jenze kdyz prisla kontrola stejne jsem sedla a delala , ze jsem host, kdyz byly problemy se zamestnavatelem musela jsem si sama pomoct odjet jinak a hledat si nove misto.
Jedina moje rada je se spojit s nekym kdo tam uz nekdy byl nebo v soucasne dobe je aby ti predzajistil misto a treba i ubytko abys mela jistotu, ze tam odjedes a budes mit co delat a kdyz ne co delat tak aspon kde bydlet, jinak praci najdes sama.
Nehlede na to , že spouusty nabidek na praci napr. v Anlgii najdes treba i na netu k am si to zamestnavatele pridavaji sami a muze sjim sama odpovedet..
CO se tyka jihu..tam praci najdes uplne v pohode kdyz vyjedes jeste na zacatku kvetna, navic obvykle poctaji s tim, ze ti daji i jidlo a ubytko.
Pokud bys chtela nejaky info konkr. o Krete napis mi a reknu ti urcite vic, mohla bych ti dat i nejake telefony na lidi co tam jsou:)
lubosicicek
Ahoj, rád bych tě požádal o nějaký kontakt na krétu. Jaký to tam je? Rád bych tam jel pracovat. Dík e-mal l.nymbursky@centrum.cz

keila*
hodnocení

2x
jo a nezapomen se pojistit!

al bunda*
hodnocení

0x
Vyzkoušej Studentagency. Jedno s nimi, ať poznáš, o co jde a pak už se zařídíš.
Hezký den.

jani666*
hodnocení

0x
Mám pár kamarádek a všechny jely na černo, většinou na zéland nebo do španělska nebo irska a bez problémů (čímž nemyslím, že to přímo doporučuju, sama bych to zkusila radši zlegalizovat, ale pokud umíš jazyk, nebála bych se vyjet "naslepo" s pracovním povolením...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]