Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulka v prsu - bolí

Od: crazim* odpovědí: 5 změna:

Prosila bych Vás o radu,

dneska nějak od dopoledne mě začal bolet jeden prs. Nahmatala jsem si tam tvrdou bouličku - a ta právě bolí.. je mi 23 let myslíte že by to mohlo být něco vážného? Na mamografu už jsem jednou byla, ale naštěstí bylo všechno v pořádku. Poradíte prosím

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

radeji zajdete k doktorovi jistota je jistota

zima*
hodnocení

0x

Můžete to být třeba jen nějaká zvětšená, nebo zduřelá uzlina, ale rozhodně zajdět hned k lékaři.

dzulieta*
hodnocení

0x

Nikdo Vám tady neporadí tak jako doktor. Takže doporučuji a radím co nejdříve k doktorovi na gyndu, protože stejně Vás tam pošle obvodní doktor. A přeji hodně štěstí v tom, aby to nebylo vážné.

nabaa
hodnocení

0x

Ve vašem věku a při charakteru útvaru, jak jej popisujete, se bude nejspíš jednat o tzv. fibroadenom, což je nezhoubný nádor, který se dá jednoduše chirurgicky odstranit. Ale pro jistotu skočte buď ke gynekologovi, nebo na chirurgii.

vp676*
hodnocení

0x

Nepodceňoval bych to, kromě mamografu (pokud nebyl v posledních měsících, chtělo by to zopakovat) doporučuji i ultrazvuk. Znám případ, kdy mamo nenašel 1cm nádor, objevil se jen na ultrazvuku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]