Nejste přihlášen/a.
Zdravím Všechny!
Poraďte jakým způsobem dostat zpět peníze od e shopu za nevyřízenou objednávku?
Z kraje prosince jsem objednal přes e shop firmy Gangstastar kalhoty mikinu celkem za 3 180,-Kč.
Balíček přišel během týdne dobírkou na českou poštu.Po otevření jsem zjistil,že firma dodala kalhoty jiné značky /levnější o 600,-Kč a ještě rozpárané v sedacím švu/.
Obratem jsem zasílal email na dannou firmu,ze které mi po další mé urgenci emailem zavolal asi zaměstnanec firmy Gangstastar,že chybu uznávají a že kalhoty mám doporučeně zaslat zpět na uvedenou adresu.
-vyberte si jiné zboží a obratem zašleme,znělo při telefonickém rozhovoru.Učinil jsem okamžitě,neboť zboží bylo určeno jako dárek.
Výsledek je zatím takový,že z e shopu mně již nikdo nekontaktuje,na emaily také ne /zobrazí se mi na počítači jen jejich přečtení.
Tak že,1690,-Kč mi na účtě doposud připsáno nebylo a zásilka také nikde.
Co mohu v danné věci podniknout dále?
Děkuji za jakoukoliv přínosnou informaci-Šula M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.