Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , dneska mne celý den bolí levá strana hrudi, jako by srdce ,bolest není velká spíše to cítím u nádechu pocit jak by neco na to místo tlačilo myslíte že by to mohlo být neco se sdrcem, nebo tak neco? Mám počkat pár dní nebo jít hned k doktorvi? dekuji za každou radu . jinak jsem kromne nízkeho tlaku nemnel nikdy problém kvuli tomu tlaku se mi asi před 6 lety stalo že jsme asi 2x omdlel od te doby nic .
radeji bych si zašl k lekari at udela ekg bude jistota, stejne priznaky co mate mám tak ale mám to od krční páteře
Na problémy ohledně zdraví je nejlepší lékař,rady zde,byť sebelíp myšlené,nemusí přesně postihnout Váš problém.
Takže zítra hupky k doktorovi.
Nemyslím si,že se u Vás jedná o infarkt.Spíše bych si tipla na nějaké psych.potíže.Že by úzkost?
Ale opravím Vás v názoru - infarkt může mít i dítě,nemoci srdce se nevyhnou žádné věkové kategorii.
Takové problémy bývají z páteře. Maličko ujetá ploténka skřípne nervík, který vede k odněkud někam a pak to vypadá na infarkt. Zvláště pak při dýchání. Je potřeba se protáhnout a pocvičit. Anebo se pověsit. Za ruce na horní hranu dveří a skrčit nohy. A jako poskočit se skrčenýma nohama. To je nejbezpečnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.