Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah se zadanym partnerem

Od: chulietta odpovědí: 5 změna:
Jiz pres rok udrzuji intimni vztah s kolegou ktery je ovsem zadany (jiz 11 let). Neni zenaty, ale se svou partnerkou zije ve spolecnem dome. Nekolikrat jsme se pokouseli vztah ukoncit - oba (bud on ci ja), ale presto se to nikdy nepodarilo. Oba vime ze se chovame velmi nerozumne, ale je nam spolu zkratka dobre. On mi nikdy nesliboval, ze svuj vztah ukonci (takze to neni takova ta typicka situace - ona me nechape, ty ano), ja to presto asi zcela naivne ocekavam. Navic bych rada otehotnela (samozrejme s nim) ale to v teto situaci neni mozne. I jeho partnerka by chtela dite, svatbu ovsem odmitla. Jejich vzajemnemu vztahu moc nerozumim. Nerozumim ale ovsem ani tomu nasemu. V podstate stale myslim na to jak podvadi svou partnerku a je mi samotne trapne, ze ho v tomto chovani podporuji. Bohuzel mam pocit, ze se k sobe skvele hodime, takze nedokazi udelat asi jedine rozumne rozhodnuti a to tento vztah ukoncit. Co si o tom myslite vy?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
hodnocení

0x
chulieta-Já bych ten stah ukončila podle mě to vyhovuje jen jemu.Za pré znate se malo, nežijete ve společné domácnosti.Človek se ukaže po delším spolužití.Jsi jen zamilovana proto mu vše zatím toleruješ.SO.

al bunda*
hodnocení

0x
Pokud chceš dítě a rodinu, jdi jinam. Pokud ne, klidně se dál chovejte nerozumně.
Hezký den.

samantik
hodnocení

0x
No tak tohle naprosto chapu jen jsem v te situaci že jsem vdana a navíc mam ditě mam již rok přítele je nam spolu moc krasně rozumíme si a tež se nějak nedokažeme rozejít oba nevíme co dal...jak rozumě...trapi nas to ob ale prostě si nemužeme pomoct...prave proto přeji hodně štěsti a at to dopadne co nejlepe...je to o rozhodnutí srdce i rozumu

mcester*
hodnocení

0x
Milenky jsou od toho aby vyplnili tu díru mezi komfortem vypraného prádla a prací.Pokud s ním chceš mít dítě počítej s největší pravděpodobností s variantou že na něj budeš sama a ztratíš hned i ten "báječny" bezproblémový vztah...Chápu že pudy mohou být silnější než rozum ale tahat do toho děti je už trochu moc,pokud chceš rodinu najdi si partnera který ji chce taky a s TEBOU.Hodně štěstí
malvinka*

Dovoluji si souhlasit mcesterem a výše uvedenými poradci.

Navíc dodávám slova moudré to ženy B. Němcové ,, Když opadá z muže nymbus nevšednosti ,zůstává jen obyčejným mužem jež potřebuje služku.,,

Zároveň tím nepředpokládám, že se názor B. Němcové dotkne rozumných mužů.

Přeji více štěstí při výběru rovnocenného *palec*partnera a neboj vážně existují!*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]