Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prvotřídní restaurace v Praze

Od: krkovicka* odpovědí: 4 změna:
Pro prababičku chystáme překvapení,ale stále hledáme.Je mi jasný,že většina z vás v těchto nóbl podnikách se běžně nestravuje:-D Nicméně v běžných hospodách nic takového nevaří a přece jenom Praha-víc možností.
Prababička měla na své svatbě pečené husí krky nadivané paštikou z husích jater.O plněné vole.Poprosil mě o to děda-její syn,když se v tom nějak pohybuji.Jenže nic jsem nenašla.Ulehčite mi hledání?Snad mi poradíte kde je dělají;) Dík.And.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

Krkovičko, jistě budete mít dopředu objednaný stůl na určitý den a domluvíte se s personálem na "menu". My jsme byli několikrát v hotelu Praha, Na Hanspalce, je to bývalý prominentní hotel. Když jedete na letiště po ul. Evropská, tak po pravé straně zahnout a vlevo bývalo nák. středisko Šárka. Je to uvnitř luxus, křišťálové lustry, v Baru posezení v kůži a můžete si objednat klavíristu, hraje na bílé piáno. Jinak nevím, ale drahé to jistě také bude. Přeji krásný zážitek. - pt

doplněno 03.11.12 14:59:

Obrázky k nahlédnutí: google.cz/...

mowla*
hodnocení

2x

Obávám se, obávám, že některé speciality ´našich předků´ už prostě nejsou na současných jídelníčcích byť i prvotřídních hospod...

Za sebe doporučuju např. Divinis, má tu nevýhodu, že si musíš dost dlouho předem zamluvit stůl - ale zážitek z dobrot za to stojí (tedy - stojí i za ´ty ceny´ ;) )...

doplněno 03.11.12 14:13:

V případě Divinis by přijel nejspíš Pohlreich, Olivier možná jako ´čestný kuchař´ (BTW - Babicu bych nenechal ani mýt nadobí, patlala jednoho)...

Menu na přání - nevím, nezkoušel jsem to - ale za dotaz asi nic nedáš... ;) Hospůdka to není velká, takže pokud byste ji z valné části obsadili, udělají asi ´co na očích uvidí´... :)

krkovicka*
hodnocení

Mowla-jde o babičku,než odejde tam kam všichni skončíme,tak jí jako rodina chceme tohle dopřát.Myslíte že kdyby se požádalo v restauraci o tenhle recept,že by ho udělali?Bez toho aby přijel J.Oliver či Babica? :-D taky to musí umět.

jamamba*
hodnocení

0x

Dobrý den, blíží se svátek svatého Martina, hledala bych restaurace, které pořádají Svatomartinské hody, v Praze jsou to například tyhle: Potrefená Husa Praha 5, Restaurace u Básníka Pánve Praha 2, Restaurace Kulaťák, Restaurace Koliba, Restaurace Malostranská beseda, Baráčnická rychta, R. La Republica, R. Vila Richter a spousta dalších. Myslím, že pokud si některou z nich vyberete a oslovíte, rádi Vám vyhoví a připraví tyhle speciality i v termínu, na kterém se dohodnete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]