Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohyby plodu v těhotenství

Od: keya odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím o Váš názor na toto video : stream.cz/... S přítelem jsme rozpoutali hádku na toto téma, kdo nás rozsoudí? :( Děkuji za všechny příspěvky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

A oč se hádáte? Když jsem čekala dceru vykopávala nožičky a já s manželem jí přes břich lehtali ani nám to nepřišlo divné ovšem jako malá chtěla neustále lehtat na chodidlech a na zádech. Že by si to pamatovala?

hodnocení

0x

Nám se také mlel , ale takhle ;)

zuzee*
hodnocení

0x

Mě se syn pohyboval v bříšku podobně, kolikrát byl jen na jedné straně... A pěkně divokej je i ted.

keya
hodnocení

děkuji všem za odpovědi. Přítel uznal že se zmýlil, že takové pohyby opravdu mohou být (musela jsem to jeste doložit podobnými videi z youtube...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]