Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na začátku prosince jsem reklamoval službu - jedná se o internet a kabelovou televizi. Dodnes mi však nepřišla odpověď, třebaže jsem uvedl všechny potřebné náležitosti. Proto se chci zeptat, do kdy se provozoval služby musí reklamací zabývat, do kdy se ozvat? Reklamoval jsem službu přes e-mail, když jsem si byl stěžoval v autorizované pobočce, jenom mě odbyli, že je chyba na mé straně. Po vyzkoušení jiného připojení jsem však zjistil, že je chyba ze strany provozovatele. Proto se chci zeptat, zda nevíte, jak postupovat dál. Díky
V první řadě je dobré seznámit se s obchodními podmínkami a reklamačním řádem dodavatele a poté reklamovat přesně podle návodu. V případě porušení zákonných ustanovení ze strany dodavatele máte možnost podat stížnost na ČOI, případně na jiný příslušný úřad (ČTÚ a pod.) nebo se obrátit na soud.
Dave, zákona na ochranu... říká, o reklamaci musí být rozhodnuto ihned, nejdéle do třech dnů. A pak ještě pokud potřebuje odborné stanovisko atd ...se prodlužuje na 30 dní.
Z Vašeho dotazu nelze poznat zdali jste reklamoval, či jen předstíral reklamaci. Emailem? Ha. ale pak Vám vyřešili reklamaci, že se nejedná o závadu, ale o chybu u Vás. Nic s Vámi již řešit nebudou, pokud se nebudete více bránit. Můžete podat žalobu, můžete si opatřit oudního znalce a jeho odborný názor. Opravdu není vada na Vaší straně?
100% není chyba na mé straně. Dodnes se ještě neozvali, proto se chci zeptat, jak dál? Mám se na ně znovu obrátit nebo kam?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.