Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidi, mám takový dotaz : je normální že se spolu holky baví (jsou to sestry) stále spolu jako by se roky neviděly a mě jako kamaráda ignorují (přehlížejí) např na procházce. Nechápu tu ignoraci vůči mě ... co si o tom myslíte?
Dívky jsou spolu hodně spojené. Mají mezi sebou takový vztah, že si nic nemusí vysvětlovat. Pár slov a ony přesně vědí, o čem je řeč. A mluví o tom, co je nového, navazují na předešlé. :D Ty jim musíš říct, že ti to vadí, že si chceš povídat s nini. Ikdyž ony budou chtít vzít tě mezi sebe, chvilku ti potrvá, než pochopíš, o čem to vlastně doplňují informace a co je nová historka. Ale neboj, dostaneš se do toho. Budeš-li chtít.
Jo jsem kluk, nemyslím že se za mě stydí , když jsem jen s jednou tak si pokecáme v pohodě ale jak jsou spolu Neexistuju
Já to vidím, tak, že jsou holky povídavé a když se do hovoru nevmísíš, tak se ke slovu nedostaneš. Takto povídaví bývají i kluci, a to i v pokročilém věku. Normálně jim klaď otázky a zapoj se do debaty. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.