Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ignorace od holek

Od: energy* odpovědí: 9 změna:

Zdravím lidi, mám takový dotaz : je normální že se spolu holky baví (jsou to sestry) stále spolu jako by se roky neviděly a mě jako kamaráda ignorují (přehlížejí) např na procházce. Nechápu tu ignoraci vůči mě ... co si o tom myslíte?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dívky jsou spolu hodně spojené. Mají mezi sebou takový vztah, že si nic nemusí vysvětlovat. Pár slov a ony přesně vědí, o čem je řeč. A mluví o tom, co je nového, navazují na předešlé. :D Ty jim musíš říct, že ti to vadí, že si chceš povídat s nini. Ikdyž ony budou chtít vzít tě mezi sebe, chvilku ti potrvá, než pochopíš, o čem to vlastně doplňují informace a co je nová historka. Ale neboj, dostaneš se do toho. Budeš-li chtít.;)

energy*
hodnocení

Děkuji všem za pomoc, jak snimi příště budu, tak si o tom promluvíme :)

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, jo - je to normální. Ženské některé jsou prostě takové. Může za tím být ledacos - nechtějí dát najevo jedna před druhou, že se jim třeba líbíte, tak dělají, že vás nevidí apod.

raadek*
hodnocení

0x
Předpokladám, že si kluk. Jestli se s tebou v soukromí normálně baví a na veřejnosti tě přehlížejí, tak se za tebe stydí. Kup si nějaký pořádný oblečení aby si byl IN. Je to sice povrchní, ale na holky to funguje. Možná se jim moc vnucuješ. R.

buss
hodnocení

0x

Asi tě nepotřebují, vystačí si samy. Je třeba upoutat něčím.

energy*
hodnocení

Jo jsem kluk, nemyslím že se za mě stydí , když jsem jen s jednou tak si pokecáme v pohodě ale jak jsou spolu Neexistuju :(

pt®

Já to vidím, tak, že jsou holky povídavé a když se do hovoru nevmísíš,*vtip* tak se ke slovu nedostaneš. Takto povídaví bývají i kluci, a to i v pokročilém věku. Normálně jim klaď otázky a zapoj se do debaty. - stařenka

energy*
hodnocení

Už jsme zkoušel se zapojit , poslouchám co si říkají a občas něco k tomu třeba vtipného dodám a zasmějí se, ale většinou se baví o svých věcech , třeba co spolu zažily a smějí se tomu ( já nevím o co jde ). Připadám si snimi zbytečně ...

buss

Najdi si jiné, jinou a možná se to obrátí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]