Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení pohledávky do dražby

Od: umpalumpa* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřeboval bych nějaký vzor přihlášky pohledávky do dražby nemovitosti mého dlužníka.

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

roboot*
hodnocení

0x

Toto může udělat jen exekutor po vydání soudního rozhodnutí o zaplacení pohledávky. Vy přece nemůžete jen tak svému dlužníkovi prodat dům *smich*

umpalumpa*
hodnocení

No to je mi jasné. Exekutor nařídil k vymožení pohledávky pro nějakého jiného věřitele dražbu nemovitostí dlužníka. Já mám vůči tomu stejnému dlužníku již v ruce exekuční příkaz k provedení exekuce zřízením zástavního práva na ty nemovitosti a exekutor mi řekl, že se bude konat dražba těchto nemovitostí, a já mám přihlásit svojí pohledávku.

roboot*

Aha chápu, rozhodně s tím neotálejte ale myslím, že oficiální formulář být nemusí, držím palce ať dostanete své penízky zpět *palec*

umpalumpa*
hodnocení

Děkuju Vám, pokusím se to nějak napsat a snad to vyjde :)

haninka*

Na to je formulář! To si nemůžete apsat jen tak. Alespoň z mé zkušenosti. portal.justice.cz/... je to dole. Hodně úspěchů a pevné nervy.

roboot*
19.12.10 22:34

*hej* šikulka

vfri

Dobrý den, Vámi uvedený formulář je pro přihlášení pohledávky do insolvenčního řízení, nikoliv do dražby nemovitosti!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]