Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych nějaký vzor přihlášky pohledávky do dražby nemovitosti mého dlužníka.
Děkuji
Toto může udělat jen exekutor po vydání soudního rozhodnutí o zaplacení pohledávky. Vy přece nemůžete jen tak svému dlužníkovi prodat dům
No to je mi jasné. Exekutor nařídil k vymožení pohledávky pro nějakého jiného věřitele dražbu nemovitostí dlužníka. Já mám vůči tomu stejnému dlužníku již v ruce exekuční příkaz k provedení exekuce zřízením zástavního práva na ty nemovitosti a exekutor mi řekl, že se bude konat dražba těchto nemovitostí, a já mám přihlásit svojí pohledávku.
Aha chápu, rozhodně s tím neotálejte ale myslím, že oficiální formulář být nemusí, držím palce ať dostanete své penízky zpět
Na to je formulář! To si nemůžete apsat jen tak. Alespoň z mé zkušenosti. portal.justice.cz/... je to dole. Hodně úspěchů a pevné nervy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.