Nejste přihlášen/a.
dobrý den, chtel bych se zeptat jak je to tento rok s povinosti vydavat stvrzenku o zaplaceni nakupu, zajimá mne situace stankaru, kde jednotlive nakupy stěží presahnou 100 kč, chtel bych se zeptat zda jako zakaznik mam pravo na stvrzenku i když jde o nakp za 25 kč, a co by mela takova stvrzenka obsahovat děkuji
ono to bylo tak ruzne,chvili jsme tu situaci sledoval kolem roku 2005 tušim,ale zdala se mi priliš zmatena, chtel bych se tedy ješte zeptat co delat když vam ji odmitne vydat? Videl jsme napr, na trzích nadhernou železnou ozdobu za 1500 kč, ale nivim co bych delal kdyby mi odmitl vydat učtenku? mam pak nejake šance na reklamaci bez toho učtu?
máte dvě možnosti, koupit či nekoupit. Pokud Vám odmítne prodejce z jakéhokoliv důvodu vydat stvrzenku, pomůže Vám když budete na něj křičet či skákat metr vysoko? Nepomůže, takže nekoupit a hotovo.
Na druhou stranu, nevidím, proč by Vám prodejce nevydal platný doklad. Mě se to ještě nestalo.
Reklamaci bez prokázání nákupu nelze přijmout!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.