Nejste přihlášen/a.
Poradí někdo jak se zbavit přílišného stesku?
Mám partnerku na které mi hodně záleží a nechci o ni přijít, ale hrozně mi chybí a moc s mi po ní stýská.
Jak se stesku zbavit aby jí to nebylo na obtíž.
Snažte se nebýt na ní tolik fixovaný. Vyražte někam s kamarády, najděte si nějaké koníčky, věnujte se nějaké práci, nebo činnosti.
Děkuji za odpověď, o to se snažím, mám práce spoustu, starám se o dvě dcery a tak, ale i přesto i při práci se mi pořád stýská. Zkrátka je to silnější než já. Nevím co dělat. Mám vždy tisíc chutí práci přerušit a vzít telefon a napsat zprávu. I přesto že vím, že jí to bude obtěžovat při práci a tak...ale přesto děkuji.
Oba jsme v rozvodovém řízení, oba od sebe cca 15 kilometrů. Oba zaměstnaní a starající se o děti. Jen mne toto trápí. Je to má životní láska,cítím to tak, jen nevím jak se toho zbavit abych ji neztratil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.