Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co delat po exekuci-vymahace?

Od: lounacek1 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den všem. Před lety jsem vlastní blbostí přišel podvodem o 200 tis. kč. Po všech soudech,které jsem vyhrál byl soudem vydám platební rozkaz na zaplacení dlužné částky. Nic se nedělo,požadal jsem soud o exekuci. Ta proběhla a exekutor zjistil že dlužník nemá žádný majetek,který by šel zabavit.Jsem dost zoufalý nevím co dál,rád bych se obrátil na nějakou vymahací agenturu,ale nevím na jakou. Bojím se ,že narazím na další lumpy ,kterých je v našem státě vrchovatě. Děkuji za odpovědi Jirka Louny

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

taxonia*
hodnocení

0x

Obávám se že neděláte nic.Kde nic není ani čert nebere.

nu*
hodnocení

0x

prodat pohledávku pod cenou případným zájemcům

jirkazhane
hodnocení

0x

Jak uvádějí výše - kde nic není, ani čert nebere. Vymáhací agentura má možnosti vymáhání asi tak na úrovni 1% možností exekutora. Do toho bych nešel. Poučte se ze svých chyb, i to bude pro vás velkým přínosem.

buss
hodnocení

0x

Exekuce se může táhnout léééta, když nic nebude, pak zastavena. Zjistěte si sám, zda má majetek, kde přebývá, co dělá, jak se živí... je to ve vašem zájmu.

jirkazhane

Exekuce se může táhnout léta, ale jestli je dlužník věkem blízký důchodovému věku, pak se vyplatí počkat (případně v desátém roce zase žalovat - ať se věřitel vyhne promlčení) a toho šmejda exekuovat na jeho důchod - nadějě umírá poslední a kdo si počká, ten se dočká - heslo všech exekutorů ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]