Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
myslíte že by bylo možné se s Vámi sejít osobně? Ráda bych viděla smlouvy, které se při přidělení úvěru podpisují. Já jsem si zatím koupila 5 balíčků a jsem hrozně zvědavá. Můj email je kw1978@centrum.cz . Děkuji.
Diagrame, je možné zjistit jak budu dlouho čekat já, když jsem smlouvu uzavřela 7. 12. 2007? Sohta@seznam.cz
Mrkněte se zítra na reprízu Černých ovcí na ČT2 ve 12.25. Nebo si vyhledejte díl v archivu na ceskatelevize.cz/...
Je to přesně pro váš dotaz.
Dobrý den, zaujal mě Váš postoj ohl. firmy EDBUSY. Manžel žádal o větší množství balíčků, věřím, že ví co dělá, osobně mi něco podvědomě také říká, že se jedná o čistou věc. Připadají mi hloupé některé názory, které Edbusy špiní, navíc většinou to jsou názory, ze kterých jasně vyplývá, že člověk, který je utrousil, neví absolutně o čem mluví a nemá buď úplné informace nebo je špatně pochopil. Uvidíme koncem roku, to by měl dostat manžel úvěr. Chtěla bych se Vás ale zeptat na jinou věc - na Tourex. Víme, že funguje 13 let u nás, manžel se rozhodl investovat do něj 1,5mil., poté objevil APL, smlouvu s Tourexem vypověděl, chce je investovat do APL, finance měl obdržet koncem ledna, bohužel dodnes nic, firma s ním ale komunikuje, tvrdí, do poloviny března peníze vyplatí. Manžel se mi z toho doma včera rozsypal, nechce uvěřit tomu, že by o peníze přišel, strašně tomu věřil, ale doslýchá se teď od jedné známé, které se ve finančních trzích hodně pohybuje, že majitel Tourexu firmu vytuneloval a že jde firma pomalu, ale jistě ke dnu. Co si o tom myslíte? Máme se s financemi loučit nebo u této firmy vidíte ještě naději, že nám peníze vrátí? Je mi líto manžela, osobně ho podporuji, on má z toho výčitky, přeci jen nám tato částka bude chybět pokud se nám nevrátí, a on se z toho viní. Budu Vám velice vděčná za brzkou odpověď. Moc díky, M.
Tak já se tam opravdu zajdu podívat.Ale byla jsem na jedné prezentaci,kdysi dávno V Ostrave.Nabízely se tam dovolené s koupí dějakého apartmánu.A vítě jak to dopadlo?Za půl hodiny po jejich prezantaci,kdy si nás rozdělili ke stolům,se mně snažili zbavit,protože jsem chtěla vědět o té společnosti kam mám investovat,jak se jmenuje,chtěla jsem vidět doklady,když mám něco koupit a ještě pár dotazů a bylo vymalováno.A víte,že to někteří podepsali a myslím si,že opravdu ty peníze vyhodili,kolikrát byli na dovolené v těch apartmánech po celém světě,to by mně zajímalo,ale nedozvím se to.J
Určitě, pokud bych potřebovala peníze a oddlužit, raději vezmu hypoteku na nemovitost a splácím.
Vím o jedné bance, která dá hypoteku na nemovitost i s dluhy, tzn. přefinancuje zástavy, pokud klient má ještě další dluhy, získá tak na jejich zaplacení. Prostě nemovitost nechá vydělávat na dluhy. Musí samozřejmě vydělávat peníze na splátku hypoteky. Také - pokud získá za nemovitost peníze a dá je do zhodnocení - například tourexového programu, hodně si pomůže, vydělá a žije zanedlouho bez dluhů.
Odpověď pro Janina:
Z tohoto programu Edbusy plyne, že pokud klient koupí 2x rentu a 1x úvěr, obdrží 800 tisíc a nemusí platit žádné splátky! Na prezentaci jsem byla, mám už číslo. Ovšem na tyto 3 vstupy musí mít klient 30000,- Kč. Ale že to funguje, to vím, protože v mé finanční skupině už na tomto zprostředkování pracuje několik mých OZ, několik měsíců a dokonce už jejich lidi mají půjčky - dostávají je od 3 do 10 měsíců, nesepisují žádnou směnku. Odkud se peníze vezmou - je to logické. Renty vydělávají, 200 tis. úr.a popl.vydělává, peníze se zhodnocují a klient je zachráněn. Kde vzít na vstupy, to je těžké, ale jedna z možností na hypoteka, i když je klient dlužný, lze mu dát hypoteku, ale pokud má nemovitost nebo aspoň pozemek... Jinak jsou možnosti, ale to je na míru toho kterého klienta. volej 558352474. Poradím více, na míru.
NAHONCI PRO MAJITELE ZOUZELKU V EDBUSY SI ZIJI VE VILACH, DO PRACE NECHODI A NA UCET JIM KAZDY MESIC CHODI NEMALE PENIZE NA ZAPLACENI NAJMU A DALSICH VYDAJU, LIDEM NAVYKLADAJI, ZE SE DO JEJICH FINANCNI SITUACE UMI VCITIT, PREDSTIRAJI, JAK JSOU DUCHOVNI A ZE VAS CEKA STESTI, ABY VAS DOSTALI. BUH TO VIDI, CO SE TU DEJE! DOUAFAM, ZE PAN ZOUZELKA SKONCI BRZO ZA MRIZEMA!
Taky je mi te lito Diagrame, tvoji neznalosti. Edbusy neni firma, protoze neni zapsana v obchodnim rejstriku! ) Takze jakoby neexistuje. To sem ti dala, co?
Tak nevím,ale jenom taková zkušenost.Před 4 lety jsme se synem uzavřeli úvěr u jisté banky a nastojte,než jsme vůbec dosáhli na peníze *300 000*kč dopředu za poplatky jsme uhradili asi 25 000,pod tento mailant jsme podložili dúm v hodnotě 2 000 000 a jěště stav.sp. pojistky,další syn ručením a pravidelnými splátkami se dluh umořuje.Tak nevím co je lacinější a na peníze jsme čekali půl roku než byly připsány na ůčet a jelikož jsme je použili na opravu a rekonstrukci domu čeká nás kolaudace i přes splácení úvěru protože věřitel banka to tak žádá.Samozřejmě banka je banka a ta má vysokou důvěru nás potencionálních klientů.
Tak hodně úspěchů v bankovních domech tam je naše záchrana.
Haniela
Kde se bere ten vysoký úrok klidně můžu individuálně vysvětlit. Mé úspory jsou zhodnocovány jednou firmou cca 48% ročně (podle toho, jak často vybírám výnos). Proto je mi celkem jasné, že systém edbusy fungovat klidně může, pokud pracují s penězy obdobným způsobem. A ještě jim zbyde docela slušný zisk. Je to celkem zajímavý projekt a určitě si na prezentaci taky zajdu.
Paní Karolíno, líbí se mně váš příspěvek a máte-li zájem vědět o Edbusy, jeho systému a dalších investičních společnostech, které zhodnocují vaše peníze i 80 %, zavolejte mně na číslo 731 313 455.
Jana Halačková
Milá ...Janina...
Hovořily jsme spolu telefonem! Já ovšem onemocněla a Tvůj záznam mi někam admin.založila, dnes jsem opět na meilu a zdravím. Sama jsem v Edbusy, protože mne tam prostě přihlásil můj kolega z toho TOOUREXU, jestli si upamatuješ. Takže vím, že i tato společnost v této společnosti rovněž peníze"obrací". ne vidlema! Já sama v tourexu mám uložené peníze a pokud se mi alespoň nenamnoží, tak v současnosti"podrží"naše peníze vzhledem k inflaci. Ráda o tourexu sdělím více, ale vy máte spíše u té kamarádky dluh, že? Jinak - můj tel.máte, já momentálně Vᨚ nemám, když tak prosím brnkněte, už jsem v informacích jen pro Vás trochu dále. Zdravím Opavu... J.L.
odpověď pro Janina:
od Edbusy půjčka 800 000,-, na účet, ale je 1,000 000. Nesplácí se, pokud je zajištěna 2 rentami. Renta i úvěr jsou za balíček 9520,-, renty by měly být dvě. Moje kolegyně ing.Krejčí z Třebíče pracuje pro E.již od září 07, nyní byla na dvoudenním školení a prezentaci, ví, že úvěry jsou klientům předávány. Na setkání bylo přes 400 obch.partnerů této společnosti. Myslím, že je to solidní firma, nejde to vše vysvětlit na meilu. chce to : přihlásit se, poté jít na prezentaci a poté se rozhodnout a koupit si jeden balíček, doporučuji i spolupráci!
To máš pravdu,že Edbusy je a.s..A navíc bude dělat sponzora Zlatému lvu.Prosím,vás všechny nechte edbusy na pokoji.Pokud nevěříte jdite si poslechnout prezentaci i třeba 3.Opište si telefonny na www.edbusy.cz. .Zavolejte si do Brna domluvte si schůzku
rádi vám tam vše vysvětlí.Souhlasím ve všem s felípe!
Pane Kohlo, z toho co píšete je vidět, že o edbusy vlastně ani moc nevíte. Doporučuji Vám pohovořit s někým v tomto oboru vzdělaným a všechny otázky Vám zodpoví.
Investovat s rizikem lze i s výnosem 120 procent ročně, ale 40 jde udělat naprosto bezpečně - samozřejmě, že ne v České republice.
Hezký den všem.
No to mi přijde na celé té věci nejsmutnější, že děkan fakulty financí řekne takovou hloupost, že výnos 5 tis. měsíčně z milionu není možné.
Investice do České republiky? Ano, lezou sem firmy,které parazitují na tom, že je zde levná pracovní síla, neplatí tu daně, protože využívají daňové prázdniny a jakmile jim skončí daňové prázdniny, tak končí. Nebo ne?
Ta jedna paní povídala jsem já, mám za sebou konkrétní výsledky. A nával tam je, to si piš!
Na jednu stranu dokázu pochopit pochybnosti. V ČR už je tolik podvodů, že lidi opravdu málo čemu uvěří. Jenže tady bude i lobby bank, protože jestli edbusy pořádne rozjede to , co má naplánované, tak všechny banky můžou jít ... . I když realita bude asi taková, že několik málo lidí bude vydělávat (ať už s edbusy nebo jinde) a mraky jiných budou spokojeni se dvěma procenty ročně od bank.
nalezeno 3 | zobrazeno 1 ze 3 |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.