Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastavka MHD primo pred domem

Od: lounacek1 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den všem. Už jsem zde jednou psal o problému,že mi město před domem vybudovalo za podivných okolnosti městskou autobusovou zastávku. Již před jejím vybudováním,jsem chtěl na svém pozemku v zhotovit přístřešek pro osobní automobil. Tento záměr mne pořád neopustil,ale v místě plánovaného výjezdu mám již už zmíněnou zastávku obřích rozměrů/vyvýšený pás asi 12m. Prosím zde laskavě o radu,jaké mám vyhlídky vzhledem k vzniklé situaci plánovaný přístřešek vystavět. Před vystavěním zastávky mne město neinformovalo žádným způsobem o té výstavbě zastávky MHD a já jsem se také nedomníval,že mi před domem něco tak obludného vyroste. Podcenil jsem přípravné řízení stavby zastávek a nevznesl jsem žádnou připomínku. Město mne tím pádem omezilo umístněním zastávky a proto si myslím,že bych mohl vyválčit její přesunutí,abych mohl své záměry na vlastním pozemku realizovat. Děkuji za případné odpovědi. Jiří Louny

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Třikrát jsem přečet příspěvek a dotaz je tento: "o radu,jaké mám vyhlídky vzhledem k vzniklé situaci plánovaný přístřešek vystavět."

odpověď: " nejistou" páč nikdo nevíme kde to chete postavit, z čeho jak velkou atd. Jedině magistrát sdělí přesně více.

atreus*
hodnocení

0x

Přístzřešek si vystavět můžete, ale kvůli němu tu zastávku nejspíš neposunou. :(

vwcc
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že jste se v rámci schvalovacího řízení nevyjádřil, tak vaše šance jsou v podstatě nulové. Předpokládám, že k výjezdu ze svého pozemku potřebujete pozemek obce/města, který není evidován jako komunikace. Tedy byste k tomu potřeboval souhlas obce/města, který již nemáte šanci získat. Všechny dokumenty jistě již nabyly právní moci a vybudování zastávky bylo jistě řádně oznámeno na úřední desce obce/města. Podcenit cokoliv, co se odehrává na okolních pareclách, se nevyplácí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]