Nejste přihlášen/a.
Dobrý nápad, ovšem záleží jak zní zadání úkolu a čemu je nakloněna učitelka, mě na střední škole profesorka pod slohovky psala větu nejsi spisovatel¨, chvalitebně. Já bych vaš nápad ocenila.
Ahoj Chelsi, souhlasím, je to dobrý nápad (mně se to móóóc líbí), nicméně finální hodnocení nebude na poradně, ale na vyučující...
doplněno 14.12.10 21:31:P.S.: ...a v dospělosti z Tebe bude kohout nebo slepice? ![]()
![]()
![]()
Tak to je fájn
Nu a nakonec to pozměním asi. Budu pořád kuře, ale s tím, že bude jasné, že jsem "ten kuře"
Jak jsem psala už, tak sem pak můžu dát odkaz
Jsem fakt zvědavá, co mi na to řekne ![]()
OKI, tak už koukej začít tvořit! ![]()
Nebo můžeš byt zatím bezpohlavní "bojler", alespoň oddálíš vyřešení! Anebo radši ne... ![]()
P.S.: těším se na ten odkaz! ![]()
No vlastně už to mám skoro dopsaný, ještě mi chybí dořešení zápletky a závěr
Tak snad to ještě dnes stihnu ![]()
Ještě chvilku. Řeším závěr. Už jsem to měla na jazyku, ale teď na to vůbecnemůžu přijít :D Hned to bude ![]()
Takže je to tady - liter.cz/... Bohužel tam ani není vidět jak je to členění do odstavců
A stejně ten závěr není podle mých představ, prostě to nenapíšu
Tak aspoň tak ![]()
Chelsi, bomba, super, až na několik maličkostí. ![]()
Za1. formátování je asi dané úložištěm - neřešim.
Za2. možná bych ještě upravil nějaké úvozovky na začátku - možná ne, četl jsem to jen jednou a rychle... ![]()
Za3. CHYBÍ tomu nějak konec- polopatické vysvětlení, co že se to vlastně o Tebe postaralo - prostě to vysvětlit pro blbý jako jsem já - anebo bude druhý díl? ![]()
Jinak ale fuckt dost dobrý! Nezklamala jsi moji teorii o Tvé pozitivní inteligenci!
Tak to děkuji
Já už to nemůžu změnit, poslala jsem to učitelce a teď budu čekat, co mi na to poví :D Děkuju za zhodnocewní, příště to napravím, každopádně druhej díl asi nebude nevím, to bych se musela přemoct - mou lenost :D
Bezva, četlo se mi to jedním dechem. Konec však jaksi utnutý, násilné vyůstění děje,asi jsi neměla psát sem a rozptylovat se. Fakt jsi na konci zlenivěla. Škoda, tím se z toho stal jen školní úkol. Jinak co takhle napsat román? A vydělat balík?...
Nu já to měla dokonale vymyšlené, ale pak se mi přetrhla nit a byl konec :D Bohužel nu, ale snad aspoň učitelka bude mít takové hodnocení jako vy tady ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.