Zajímal by mě váš názor, jestli je možné (v rámci možností, samozřejmě), naučit se hrát na kytaru, i když nemám hudební sluch. Moc se mi to líbí, ráda bych si občas něco zadrnkala, ale nevím. Je mi jasný, že nic není nemožné, asi to půjde - ale reálně, jak moc ano či ne? Nepotřebuju být profesionální hráčka, ale když už, tak chci umět zahrát víc než Nedvědy a Montgomery A tak váhám a nevím, jestli není třeba rozumnější soustředit se na věci, pro které mám větší talent... Co myslíte?
Jde to, ale bu de to dost dřina. Jesti zpíváš ráda a dá se to poslouchat, pak se zaměř na akordy tak, ať se dokážeš doprovodit k tomu zpěvu. Uč se podle písniček, co znáš, najdi si texty, akordy a hraj a zpívej. Jestli toužíš po vybrnávání španělských rytmů, tak to se domnívám, že je ztráta času. Hodně zdaru.
Je to dřina, ele určitý výsledek se dostaví. Hlavně si najdi nějakýho kamaráda, kterej bude s tebou cvičit, případně i radit a taky aby ti někdo řek, že se to dá poslouchat. To se bez hudebního sluchu těžko pozná. Přeju hezký zpívání a hraní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.