Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra na kytaru bez hudebního sluchu

Od: canela* odpovědí: 2 změna:
Zajímal by mě váš názor, jestli je možné (v rámci možností, samozřejmě), naučit se hrát na kytaru, i když nemám hudební sluch. Moc se mi to líbí, ráda bych si občas něco zadrnkala, ale nevím. Je mi jasný, že nic není nemožné, asi to půjde - ale reálně, jak moc ano či ne? Nepotřebuju být profesionální hráčka, ale když už, tak chci umět zahrát víc než Nedvědy a Montgomery :) A tak váhám a nevím, jestli není třeba rozumnější soustředit se na věci, pro které mám větší talent... Co myslíte?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Jde to, ale bu de to dost dřina. Jesti zpíváš ráda a dá se to poslouchat, pak se zaměř na akordy tak, ať se dokážeš doprovodit k tomu zpěvu. Uč se podle písniček, co znáš, najdi si texty, akordy a hraj a zpívej. Jestli toužíš po vybrnávání španělských rytmů, tak to se domnívám, že je ztráta času.
Hodně zdaru.

mil®
hodnocení

0x
Je to dřina, ele určitý výsledek se dostaví. Hlavně si najdi nějakýho kamaráda, kterej bude s tebou cvičit, případně i radit a taky aby ti někdo řek, že se to dá poslouchat. To se bez hudebního sluchu těžko pozná.
Přeju hezký zpívání a hraní. *palec**tuc*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]