Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akordy - jak najít správný akord?

Od: robbie odpovědí: 3 změna:
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli by mi někdo nemohl poradit s tímhle: Píšu písničky..texty a mám k nim vymyšlenou i melodii (ale jen v hlavě..zapsat ji neumím:( ..chtěl bych na ně navázat akordy pro kytaru, abych si je mohl zahrát, jenže akordů je strašně moc a metodou pokus omyl je skoro nemořný najít správný akordy pro danou melodii. Není nějaká jiná možnost, než citem nebo alespoň nějaká pomůcka, jak najít k melodii akordy? Na kytaru téměř začínám, takže zvuk jednotlivých akordů nemám tak zažitý...tím to možná je..každopádně mi to přiřazování akordů k melodii fakt nejde:( nevim, jak na to. Díky moc předem za odpoveď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mato*
hodnocení

0x
tady máš web -jsou tam akordy na kytaru kaficko.site.cz/... možná to pomůže.

hodnocení

0x
Zkus Magix Music Maker 12 (najdeš jej na CD JNP 3/07 ke stažení zdarma) nebo také Anvil studio (free).

mil®
hodnocení

0x

Koukni na toto. kytara.cz/...

Ale jinak to chce tvrdě cvičit a hrát a zpívat s kytarou. Postupem času to přijde samo. Vím o čem mluvím :)

Přeji hodně trpělivosti a snahy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]