Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kyčle u dětí - co to znamená nepohyblivost

Od: marryvor odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, měla bych dotaz, co to znamená nepohyblivost kyčlí u 6měsíčního mimča?Prosím poraďtě mi, co dělat, aby bylo vše zas v pořádku. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

1x

Tady se na tak závažnou věc neptejte. I kdybych to na 100% věděl nebo kdokoli jiný, nemusí být můj případ Váš případ. Vyhneme se tím spekulacím a nebudeme Vás ani strašit ani vám dávat info díky kterému byste něco zanedbala.

Takže. Jediný a správný postup je nebo vlastně byl, optat se toho, kdo vám dělal vyšetření kyčlí a pak pediatra. My vám v tom nesmíme pomáhat, neboť naše snaha, ač dobře myšlená, může zapřičinit komplikace

V každém případě je nepohyblivost problém, který musíte řešit. Znám 20 důvodů proč to může být, ale ani jeden vám nenapíšu, abych vás nestrašil nebo naopak nekonejšil.

Hlavně to HNED řešte.

lidus*
hodnocení

0x

Nejlépe vás jistě informoval lékař, určitě doporučil nějaká cvičení. Vojtova metoda je třeba podle mě bezvadná, cvičit a cvičit.

hodnocení

0x

Někdy se člověk diví, jaká je komunikace mezi pacientem a lékařem. Proč se maminka nezeptala toho lékaře, který vyšetřením nedostatek zjistil? A proč se nezeptala, co s tím lékaři budou dělat a co pro zlepšení může udělat ona? To stála beze slova a teprve venku jí to nedalo? Proč se nevrátila a nezeptala? *placni* Nemělo by být problémem, vydat se za ošetřujícím v době ordinace a všecko dopodrobna prodiskutovat. Ta doba, kdy se doktoři tvářili, že se to pacienta netýká, je už dávno pryč. Informovaný pacient je spokojený pacient. Na to tam ten doktor je!*jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]