Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, trápí mě to, že když jsem ve společnosti někoho, kdo se mi líbí, často se chvěju. Je to jako bych se klepala zimou, ale přitom mi takové chladno není. Jsem typ člověka, co se celkem často nervuje, aniž by to chtěl. Třeba když se schyluje ke zkoušení z nějakého předmětu a já to třeba umím, začne mi být obrovská zima a klepou se mi ruce. Ale je to jak kdy, někdy mám zas až moc flegmatickou povahu. Ale víc mě trápí to, že se v přítomnosti někoho pěkného chvěju jak ratlík A já nevím, co s tím, takže budu ráda, když mi poradíte. Děkuju
Něco se někdy muselo stát a zanechalo to následky, nejspíše v dětsví. Co tak zkusit projet si dětství a vzpomínat? Třeba zkusit, co si pamatuji co nejdále do dětství? S někým si o tom popovídat. Nenervovat se, uklidnit, ralaxovat, procházky přírodou a nebát se lidí a hlavně na ten problém nemyslet.
Je to psychika, jste asi přecitlivělá.Znám tyto stavy, prošla jsem tím, lékař mi tenkrát (byla jsem mladá a vůbec jsem se nešetřila)dal sedativa a doporučil zvolnit...a hlavně relax. Je to také otázka sebevědomí, věřit si, naučit se naslouchat svému tělu, vyhovět si. Naučit se mít ráda, udělat si radost, radovat se z maličkostí a tak. Maličkosti dělají velké věci.
Nervy to jsou, asi bych řekla, že i normální (strach ze zkoušky, pocity bezhlavé při setkání s někým ) ... v tom druhém případě bych toho na Vašem místě využila a převedla v jemně vtipnou poznámečku, jééé, já se klepu zimou, kdy by toho mohl protějšek využít k "pomoci "
) ... myslím vážně a přeju úspěch
)!
V každém případě, pokud se chvěješ v přítomnosti sympatického protějšku, je to pozitivní reakce, předpokládám že na nezajmavé lidi nijak neraguješ...Jsi v naprostém pořádku, chce to čas...Na některé protějšky dokonce rudnutí a rozpaky působí tako pozitivně, je to pro ně signát Tvého zájmu...Někdy toho lze i zneužít, proto začni pokaždé když se zpotíš nebo rozechvěješ zhluboka dýchat, před zkouškou než vstoupíš do místnosti si vyčlen alespoň 2-3 minuty na pomalé hluboké nádechy nosem a výdechy ústy, okysličí to a zklidňuje
Dobrý den, to je docela normální pocit, to chvění. Zvláště pak, když je člověk mladý, nezkušený a životem moc neoprsklý. Uvidíte, jak roky poběží, že to bude lepší a lepší. Jo a s tím chvěním před protějškem, který se vám líbí, to možná ani nepřestane, ať budete v jakémkoliv věku. Akorát že se člověk naučí časem na toto lépe reagovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.