Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu být těhotná, co myslíte?

Od: mikca* odpovědí: 13 změna:
Zdravím .. podařilo se mi vynechat 3. tabletku HA Mirelle. Po půl roce užívání, nechápu to:/. S přítele jsem spala vlastně po dalších dvouch práškách a neudělal se do mě. Prakticky bych v té době neměla mí ani plodné dny, myslím, že bych to neměla mít díky práškům rozházené. Co si o tom myslíte?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anez*
hodnocení

2x

ahoj..prosim potrebovala bych poradit...asi pred 3mi týdnyˇ( v den kdy mi skončila menstruace) jsem mela s přítelem nechráněný pohlavní styk... a prý se do mě neudělal.. Ale stejně si myslím, že bych mohla být těhotná..zdá se mi, že se mi zvěčila prsa a zakulacuje se mi bricho.. je to mozne ze by se to uz takkhle brzo poznalo? nebo si to jen vsugerovavam.. Moc dekujjii za odpoved..:)

binka*
Tak to sis opravdu vsugerovala až moc! Teprve příští měsíc by se nedostavila menses, pak bych to řešila. Obvykle 5-6 týdnů od vynechání se dostavují nevolnosti - ne však u každé ženy, já kdybych neměla břicho, tak jsem ani nevěděla, že jsem těhotná - a samotné bříško začíná růst nejdřív v pátém měsíci. Chce to klid ...
anez*
Děkuji za odpověd..A vlastne kdyz jsem mela pohlavni styk v ten samy den, kdy mi skoncila menstruace (jakoz to neplodny den) melo by byt procento otehotneni malinke ze? Ale menstruaci jsem mela dostat ve ctvrtek 24.4. a nedostala sem to... nemivam to pravidelne.. ale vetsinou to mam spis pred stanovenym datumem... doufam jen, ze je se to opozdilo jen a jen kvuli memu stresu.. jinak vazne nevim co bych delala :( Takze si vazne myslis/te ze bych pravdepodobne tehotna byt nemela..?
binka*
Tak především nejsem gynekolog, abych mohla poradit, ale přijde mi to nepravděpodobné. Ještě navíc - pokud míváš menses nepravidelně, myslím, že na vině je jen a jen stres. Buď v klidu, počkej dejme tomu do pondělí a když nic, není nic jednoduššího než koupit si těhotenský test a hned uvidíš, na čem jsi. Budu držet palce! Ozveš se, jak to dopadlo?
anez*
Ja si taky myslim, ze je to jen a jen kvuli tomu stresu... no uvidime. Urcite se ozvu...a dekuji moc moc za radu. zitra si jdu pro tehotensky test.. a hned po tom napisu ;) Jeste jenou dekuji... A budu doufat, ze nejsem :(

suzy*
hodnocení

0x

Myslím si, že plašíš. :) Pokud si delší dobu brala antikoncepci, tak vynechání JEDNÉ pilulky určitě nevadí. Navíc mám dojem, že Mirelle patří mezi nízko hormonální áčko (nebo se pletu), takže když ti stačí tohle, tak určitě jen tak neotěhotníš.

Počkej měsíc, jestli se dostaví krev. Pokud ne, kup si v lékárně test a máš po starostech. A i kdyby, tak děti jsou hlavně radost. :)

mustinka*
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli můžu být těhotná, když beru prášky, ale v období menstruace jsme z přítelem měli pohlavní styk, prasknul nám kondom a on se do mně udělal...! Jsem těhotná? Co myslíte?
mikca*
hodnocení

Ano, s tím máš pravdu. Doktor mi je předepsal, pač se prý po nich hlavně nepřibírá. Už tak mám něco navrch, víc nepotřebuji :) No a radši bych se o mimi v budoucnu snažila déle, než abych teď měla zavaříno z tohto..děti jsou radost, ale ještě ne v mém věku ;). A pilulku jsem si vzala ráno...mylsím, že cca po 15 hodinách, ne, že bych to zjistila až při braní další po 24hod. Jen mě na tom štve, že je to hned takhle zazačátku užívání, proto se bojím :/. Ale taky věřím a doufám, že to bude v pořádku. A děkuji *pusa*
suzy*
Není zač. Mám kamarádku, která bere naprosto pravidelně třeba dvě nebo i tři pilulky najednou. A přesto neotěhotněla a zároveň ani neměla problém pořídit si dítě, když už ho chtěla. Na druhou stranu mám zase známou, která otěhotněla i s pilulemi a kondomem. :) říkali jsme jí, aby to dítě pojmenovala superman. :))
mikca*
hodnocení

No to je teda opravdu šikovné dítko *smich* radši bych ale byla první případ..dám vědět, jak to dopadlo. :)

jaja28*
hodnocení

0x
Nepíšeš žádný časový údaj - ale existuje pilulka proti početí, která se jmenuje Postinor a ta dokáže až do dvasedmdesát hodin po styku zabránit početí. Takže si to spočítej.
mikca*
hodnocení

Já vím, uvědomila sem si to až po odeslání. Vzala jsem si ten prášek po 15-ti hodinách, možná méně, pač jsem si ho v tom silvestrovském chaosu občas a vzala krapitko dýl, s přítelem jsem spala po dalších dvouch dnech, a to jsem v sobě měla tři další prášky. (vč. toho zapomenutého, samozřejmě =) ) jak jsem napsala, tak to do mě nedal. Uvědomila jsem si to, a řekla jsem si, že radši ne. Jinak styk byl před 10-ti dny a zapomenutí před 12,13..teď to přesně nepočítám. Styk před vynecháním sem měla dýl, než týden. Lékárny byly zavřené, víkend, svátky..bohužel se mi tohle muselo stát v tu nejblbější dobu. Ale zatím na sobě nepozoruju nějaké typické znaky těhotenství..ale nevím, po jak dlouhé době se objevují. Dnes jsem zkusila i test a byl negativní, prý by to mělo být už po týdnu, tak nevím .. ale jasně, moc na to nesázím. Zítra jdu ke gynekologovi a uvidím, co mi řekne..:(

sendulinkaaa*
hodnocení

0x
AHojik je mi 18 let a nevzala jsem si pondělí prášek až v ůterý a pak ve středu a čtvrtek a vzala si je až v pátek večer je mi ted nevolno,zvracím a jsem utahaná často je možné že jsem těhotná?a na kolik procent?děkuji az odpověd prosim emailem
výtka
Upozornění od sys al bunda 05. 05. 2008 00:45:23
když do fóra nedáte e-mail, nikdo vám mejlem neodpoví a pravděpodobně ani, když ho do fóra dáte. Zkuste se sem vracet. Když se zaregistrujete, svoji diskusi najdete vždy.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]