Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mel jsem moznost namerit si EKG a potreboval bych poradit, jestli je takoveto EKG normalni: img706.imageshack.us/...
Nelibi se mi, ze tam neni skoro zadna vlna P, vysoka T vlna a podivny ST segment. Poradite mi, zda to je v poradku?
Dekuji
A to vám k tomu lékař nic neřekl? Myslím, že jedině lékař vám může říct výsledek tohoto EKG. Laik jen těžko pozná zda u se u vln nevyskytují odchylky. Hlavně vám radím, pokud nejste odborník, raději se nepokoušejte snímek sám analyzovat, neboť můžete najít problém i tam, kde není a zbytečně se stresovat. Takže pro váš klid zkuste zajít třeba za obvodním lékařem, ten by vám k tomu měl říct více.
Lekar to nevidel do firmy prislo EKG, tak jsem ho jen tak zkusil a docela jsem se divil jak hodne rozdilny byl muj vysledek a vysledek dalsich dvou kolegu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.