Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zrušit facebook

Od: likoli1 odpovědí: 5 změna:
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zima*
hodnocení

1x

Účet - nastavení účtu - deaktivace účtu. Takhle se účet zmrazí, ale neodstraní se úplně. To pro případ, že by si ho chtěl/a obnovit.

Jinak na téhle adrese, je i postup pro úplné smazání, ale nevím jestli funguje, chce to zkusit.

jedenbod.cz/...

hodnocení

0x

Dalsi z vlastovek...to je dobre...V nastaveni uctu sjedes az dolu a kliknes na deaktivovat ucet...Sice tam pro provozovatele zustanou tvoje informace ulozeny, ale nikdo jiny te uz nenajde a neuvidi...Takze tak!

patronka*

Bohužel to tak docela pravda není.Omylem jsem se přihlásila na facebook ( původně jsem měla zájem jen o ICQ) a zjistila jsem to, až když byli jím oslovovány osoby z mého mail adresáře.Deaktivovala jsem okamžitě účet, vypadalo to nadějně, ale asi před měsícem jsem se dozvěděla, že tam mám stále dostupný profil.Někde jsem četla, že úplně vymazat z facebooku v rámci EU zatím není možné.

atreus*

Není mi jasné, jak jste se mohla "omylem" přihlásit na facebook, když se jinak jmenuje než ICQ.

Natož jak mohly být oslovovány bez Vašeho vědomí osoby z vašeho mailového adresáře (to byste přece musel uvést své heslo do toho mailu).

Vymazat z facebooku není možné - pouze se profil nebude zobrazovat, ale všechny údaje tam zůstávají.

pravdomluvny*

Omylem těžko. Ono je potřeba totiž číst to, co je napsáno nad tlačítky "OK", "Pokračovat" a "Další" a ne na ně jen bezmyšlenkovitě klikat. A nepsat všude svůj mail a nebo dokonce heslo k němu! Ale to už teď jistě víš..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]