Nejste přihlášen/a.
Poradí mě někdo prosím,kde či u koho lze opravdu dostat nebankovní půjčku, bez poplatků předem, volání na 900... (mimo Provident, Home credit atd.) Děkuji
Bože, takže máte záznam v RD, to se zase zahrabete ..., internet je plný nabídek (a podrazů).
doplněno 08.12.10 12:33:v ČT 1 nyní - 12:32 hod o nebankovních půjčkách ...nebezpeč í, která hrozí
doplněno 08.12.10 12:33:odkazují na www.poradna-prava.cz
žádná nebankovní půjčka není seriózní, nechápu lidi co si půjčí 20 tisíc jen proto aby pak rok a půl spláceli 35 tisíc...To není normální...
Když se opláchnete vlažnou vodou a zhluboka se nadechnete, zjistíte ( možná), že to nemá žádnou logiku, na takovou smlouvu přistoupí jen idiot...normální člověk si těch 15 tisíc navíc našetří pro sebe...
Kdyby jste nebyl-a "socan" bez dostatečně vysokých příjmů, půjčila by Vám každá solidní banka...vzhledem k tomu že nemáte šanci získat bankovní půjčku, měl-a by jste to brát jako výstražný signál...
Pokud máte rodiče, sourozence tak jedině od nich, u nás se to tak dělá, nemáme žádný úrok a když někdo z rodiny potřebuje tak ví, že mu druhý pomůže.
Také si myslím. Než si půjčit na 6 měsíců 20k a zaplatit 35k (a to je docela levná půjčka), tak raději oběhnu rodinu a půjčím si od nich za 1% měsíčně - oni jsou spokojení, já jsme spokojený.
Pokud nemohu - tak si prostě utáhnu opasky a jdu na brigádu.
a hlavně se snažím, abych nikumu nic nedlužil, abyc neměl dluhy, abych žil jen tak, na co mám příjem.
život je drsný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.