Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seriozní nebankovní půjčka

Od: francoa* odpovědí: 5 změna:

Poradí mě někdo prosím,kde či u koho lze opravdu dostat nebankovní půjčku, bez poplatků předem, volání na 900... (mimo Provident, Home credit atd.) Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Bože, takže máte záznam v RD, to se zase zahrabete ..., internet je plný nabídek (a podrazů).

doplněno 08.12.10 12:33:

v ČT 1 nyní - 12:32 hod o nebankovních půjčkách ...nebezpeč í, která hrozí

doplněno 08.12.10 12:33:

odkazují na www.poradna-prava.cz

nu*
hodnocení

0x

žádná nebankovní půjčka není seriózní, nechápu lidi co si půjčí 20 tisíc jen proto aby pak rok a půl spláceli 35 tisíc...To není normální...

Když se opláchnete vlažnou vodou a zhluboka se nadechnete, zjistíte ( možná), že to nemá žádnou logiku, na takovou smlouvu přistoupí jen idiot...normální člověk si těch 15 tisíc navíc našetří pro sebe...

Kdyby jste nebyl-a "socan" bez dostatečně vysokých příjmů, půjčila by Vám každá solidní banka...vzhledem k tomu že nemáte šanci získat bankovní půjčku, měl-a by jste to brát jako výstražný signál...

lidus*
hodnocení

0x

Pokud máte rodiče, sourozence tak jedině od nich, u nás se to tak dělá, nemáme žádný úrok a když někdo z rodiny potřebuje tak ví, že mu druhý pomůže.

nu*

i v rodině se najdou bílé vrány, které nesplácejí, když nemáš peněz, do hospody nelez, říkala už moje babička, když někdo na to nemá buď na sobě zapracuje aby si vydělal, nebo ať žje skromně...

amp
hodnocení

0x

Také si myslím. Než si půjčit na 6 měsíců 20k a zaplatit 35k (a to je docela levná půjčka), tak raději oběhnu rodinu a půjčím si od nich za 1% měsíčně - oni jsou spokojení, já jsme spokojený.

Pokud nemohu - tak si prostě utáhnu opasky a jdu na brigádu.

a hlavně se snažím, abych nikumu nic nedlužil, abyc neměl dluhy, abych žil jen tak, na co mám příjem.

život je drsný

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]