Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
nechci zde dávat nějakou reklamu, ale měla jsem možnost setkat se s produkty, které obsahovaly čistý aloe vera gel, který se pije denně, a je to po litrových lahvích. Je to proti rakovině, nemocem... ale hodně drahé. Přemýšlím, zda toto darovat k ježíšku nemocné osobě, prostě jestli někdo má zkušenost s těmito výrobky?
Jedná se o tekutý doplněk stravy s vitaminem C, bílá lahev s obrázkem Pokud se to sem smí, ráda pošlu odkaz. Děkuji předem.
Mám kamarádku, která prodává právě produkty Aloe Vera a tvrdí, že skutečně účinné jsou jen od jistého výrobce, který prodává šťávu z aloe bez příměsi. Jiní výrobci prý aloe ředí a účinek je tedy nulový. Takže pokud je ten gel čisty, tak by měl být asi dobrý. Já osobně jsem vyzkoušela obyčejný Aloe sirup z lékárny, stál do 200 Kč a musím říct, že jsem nějaké změny ve svém zdravotním stavu nepociťovala.
Aloe Vera jsou opravdu drahé produkty. Jedno litrové balení pod 1000,- Kč. Dcera, která nežije v naší zemi, do nás investovala a manžel užíval opravdu poctivě asi tři roky denně. Já jsem to zkoušela také, ne tak pravidelně ani tak dlouho, jako manžel. Můžu osobně říci, že při dloudobějším užívání se člověk cítil trochu lépe. Ale to by se muselo asi užívat celý život, aby to mělo nějaký smysl. Poněvadž, když se přestane Aloe Vera užívat, účinek rychle vyprchá. Měli jsme také masti od Aloe Vera i dokonce tekutá mýdla. Na to, aby Aloe vera, mohl člověk užívat stále, je příliš finančně náročné a krátkodobě to nemá ten efekt, ale za zkoušku nikdo nic nedá. Momentálně mám ještě dvě litrové balení, tak to chci přes zimu využívat. Na obrázku z internetu je jeden druh litrového balení a tekuté mýdlo, co jsme měli my doma. To je můj názor. - stařenka
doplněno 06.12.10 22:12:Když kliknete u mne na odpověď, tak se vám obrázky ukáží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.