Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
právě jsem se přistěhovala do Prahy, a hledám nějakého obvodního lékaře. Nevíte někdo o někom, kdo ještě příjmá nové pacienty?nejlépe Praha 4 ale kdyby byl i někde poblíž dalo by se! =o)
Dobrý večer,
mám podobný problém, sice ještě doktora mám, ale v brzké době končí svou praxi takže se taky rozhlížím po nějakém novém.1.12. jsem se byla podívat v OC Plaza na den otevřených dveří Mojí Ambulance. Udělalo to na mě dobrý dojem. Pokud má někdo s MA nějaké zkušenosti, budu ráda, když na tento dotaz zareaguje. děkuji
Už jsem tady jednou doporučovala svoji obvodní - MUDr. Jordáková, ale sídlí v Kartouzské (poliklinika za OC na Andělu). Nevím, co je pro Vás "poblíž", já teď třeba bydlím v Nuslích a tram jsem tam za 12 minut, což je v pohodě. Dr. určitě přijímá a já jsem s ní maximálně spokojená. Samo jsou i tací, co spokojeni nejsou, ale holt to je tak vždycky.
Moje Ambulance - v jejích počátcích jsem myslím využila jejich laryngologů - vleklé a opakující se angíny. Trvalo asi 5-6 týdnů, než jsem se dala dohromady. Za tu dobu 3 lékaři - všichni sice dobří, ale nevyhovovalo mi to. Jestli takhle fungují i na bázi obvodních (tj. střídající se lékaři na jednom mítě, tedy nikdy nevíte, na koho narazíte), nešla bych do toho. Ale možná to je už jinak, poptejte se možná na doktorka.cz, tam se o lékařství bavívají lidé víc (konkrétně jsem ale nehledala, mustíe zkusit). Držím pěsti.
Dobrý den,
já jsem pacientkou Mojí ambulance asi dva roky. Chodím do pobočky v Butovicích a jsem velmi spokojená, vyhovuje mi ordinační doba i celkový systém, naopak jsem ráda, že se doktoři střídají, myslím, že čím více lékařských názorů, tím lépe. Chápu, že pro lidi je to docela nezvyk, taky jsem zprvu nedůvěřivě čekala, jak to bude fungovat, ale teď jsem naprosto spokojená a můžu jenom doporučit. Dívala jsem se nedávno na stránky a vím, že otevřeli novou pobočku na Novodvorské, jak píšete. Takže pokud to máte blízko, běžte do toho Akorát teda meruňkové stěny jsou na mě moc sladké, kdybych měla najít nějakou výtku
Ještě mám dotaz na Mojí Ambulanci? Prý tam funguje objednávkový systém, to se teda budu muset vždy objednat den dopředu když budu něco potřebovat?nebo když budu nemocná? dík
Já se objednávám většinou online, nebo telefonicky, pokud jsem ale byla nemocná a potřebovala jsem akutně, tak jsem jen zavolala a oni mne hned přijali.
tak o mojí ambulanci slyším poprvé...přece jenom pocházím z malého městečka no..=o) a tam jsme nic takového neměli...koukla jsem na jejich webovky, a docela mně zaujala ta ordinační doba. což by byl docela velký plus, protože skloubit práci s lékařem je někdy nad moje možnosti.
Zdravím,
já tedy nedoporučím žádného lékaře, ale všiml jsem si dotazu na Moji Ambulanci. Já osobně proti ní nic nemám a ani žádné zkušenosti s ní, ale asi bych do toho nešel. Nějak mi ta soukromá sféra ve zdravotnictví nesedí. Mám obavy, že vždy tam půjde především o zisk a zdraví je až vedlejší. Proto zůstávám u své doktorky, kterou znám už dlouhá léta a jsem u ní spokojen.
Toť můj názor.
Ještě jedna reakce z mé strany Chápu, že spoustě lidem vadí nějaké soukromé zdravotnictví, ale jelikož ho již dva roky zažívám v praxi, tak naopak doufám, že se mu bude co nejvíce dařit
Toť můj názor
Já neříkám, že to musí být nutně špatně, ale dost záleží, jak se to pojme. Jestli jde opravdu jen o zisk a chybí nějaký osobní přístup a důkladná péče o pacienty, tak je to určitě špatně. Jak říkám, neměl jsem s Mojí Ambulancí zkušenosti, tak nemohu objektivně hodnotit a třeba to tam opravdu je takové, jak někteří tady popisují.
Já zase hovořím subjektivně za Mojí ambulanci, se kterou mám praktickou zkušenost Ale chápu, že jste mohl mít nějako negativní zkušenost s jiným zařízením a odtud pramení Vaše nedůvěra.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.