Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze neschopenku anulovat?

Od: ji* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den

Dnes mi byla vystavena neschopenka.Cítím se již dobře,lze nějak neschopenku anulovat?Jako vrátit?Na dnešek bych si vzala dovolenou nebo si to nadělala (dle domluvy) .Jak se to dělá?Prosím někoho,kdo to ví jistě,fundované odpovědi.dík za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ji*
hodnocení

Nikdo neví?Nebo to nelze?

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, fundovanou odpověď vám nedám. Jen radu. Dneska se třebas cítíte už dobře, ale co zítra? Chcete přecházet nemoc? Můžete si tím ublížit. Nevím, samozřejmě, proč vám neschopenka byla vystavena, ale určitě měl pro to lékař důvod. Bezdůvodně by vám ji snad nevydával, ne? Proč si brát dovolenou, když vám bylo špatně? Dovolená je pro odpočinek,ne pro léčení chorob. Zítra si zajděte za lékařem, trvejte na ukončení nemocenské a máte to. Jeden den nemocenské vás snad finančně nezruinuje, ne?

ji*
hodnocení

Jeden den PN bych nechala plavat,ale ve firmě je nastaveno odměňování za "nemarodění" a o to já na celý půlrok kvůli jedinému dni přijdu...

Ale asi to nechám být a doléčím se.Ono to nebdue s tím mým prohlášením : " Cítím se lépe " ,tak horké.Ted mi přestávají účinkovat léky a mám opět teplotu.Za zápal plic či tak mi žádné peníze nestojí.Ale dík za snahu poradit.

eulalie*

Já vás chápu, že je asi mrzuté přijít o prémie. Ale zdraví vám žádná firma nezaplatí. A všechny přechozené nemoci se sčítají a na stáří se to pak projeví v "celé svojí kráse". Opravdu se raději vykurýrujte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]