Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Nikdy bych neřekl že to tady budu vykládat ale potřebuju poradit.Mám problém, s jednou holkou se znám už od malička, vyrůstali jsme spolu, ke všemu nás po nějaké době přiřadili do stejné třídy.Asi před rokem se mi začala líbit a tak jsem o ní začal usilovat, no nešlo to dobře, přece jen je opravdu krásná, hodná, premiantka třídy atd. No roky šly dál a naskytla se příležitost dostat se dál, škola vymyslela spaní tříd ve škole, říkal jsem si proč ne třeba by mi to s ní mohlo vyjít...No nadešel ten den, pořádně jsem se oháknul atd. večer když se šlo spát zeptal jsem se jestli si můžu přilehnout-souhlasila, no a když noc postoupila po nějákem to objímaní atd. jsme se začali líbat, celou noc jsme nespali a opravdu jsem si to užil(myslím že ona taky, aspoň mi to tak řekla).No dny šly dál a já sebral odvahu zeptat se jí jestli by měla zájem postoupit dál(neřekl jsem to přesně takhle, ale mělo to přibližný význam), bohužel mi řekla že to se mnou chtěla jen skusit a že se jí líbí teď jiní starší kluci.No bral jsem to s rozvahou a řekl jsem si však co zkusím na ní zapůsobit a později na podobné akci to skusím znovu.Ale jak to u takovýhle holek bývá bohužel si našla jiného, je o dva ročníky víš a zatím spolu jen chodí ven, ale obávám se že to bude víc...Když jsem se jí zeptal jak to s ním cítí(Jsme dobří kamarádi) řekla mi že si není jistá, že si myslí, že on to s ní nemyslí moc vážně...Prostě na ní nemůžu zapomenout a jak jí získat nevím...Proto prosím o radu, která mi pomůže zapomenou nebo jak jí získat, děkuji.
Dobrý den. Já vám to řeknu natvrdo. Když dívka, žena vás nechce, tak se můžete stavět třeba i na hlavu, a bude vám to stejně na nic. Ona vás asi bere jako dobrého kamaráda, jste stejní ročník, bohužel pro ni se jevíte být asi hodně mladým. S tím nic nenaděláte. Navíc, budete-li se jí neustále připomínat, myslit na to, co ona dělá s druhými mládenci, jen se budete trápit. Víte, každý chce být hnedka dospělým, už aby mu bylo nejméně osmnáct a neuvědomuje si, že k tomu patří už jen samé starosti. A taky starosti s láskou. Dospíváte, předpokládám, že jste asi ještě na základce, jestli výš, tak promiňte, ono to fakt není poznat. No jestli s ní chcete chodit, proč jako hnedka po líbání chcete postupovat dál? Kam? Až tam? Ale chození by mělo mít úplně jiný postup, cukrárna, vodění se za ruky a "to" by mělo být až sladkým vyvrcholením vztahu, nikoliv něčím, čím se hnedka začíná. Tak jestli není problém v tomto. Ona ta dívčina třebas cítí, že na ni dost tlačíte... Proč se jí ptáte, jak to s ním cítí? To jste takový masochista, že to potřebujete nutně slyšet? Ono to v životě chodí tak, že co je nedosažitelné, tak je to o o více zajímavější. Co takhle zkusit, že vás jako dívka už přestala zajímat, že jste to konec konců chtěl taky s ní jen zkusit? Anebo můžete "dolézat" (jiné slovo mě zrovna nenapadá) a můžete mít taky úspěch. Těžko odhadovat. V každém případě se připravte na to, že problémy s láskou už vás budou provázet celý život, než najdete někoho na trvalý vztah.
Taky si myslím, že jste ještě na základce, nebo snad né? Píšeš, že je premiantka třídy. Tak si myslím, že bude mít v hlavě i jiný starosti a myšlenky, než jen chození s kluky. Jistě chce studovat a dostudovat. A to není na dny, ani na týdny, ale na roky. Pokud si tohle ona uvědomuje, tak si nechce třeba nic začínat s klukem na vážno. Třeba zatím poznává sama sebe, je to v tomto věku normální. A to, že je o ni zájem, tak ona třeba bere jen jako zpestření jinak obyčejných dní. To je taky normální. Dneska to není tak, jako to bylo za nás, že spousta holek se v 18ti vdávalo a mělo děti. Dnes si chtějí užít a něco zažít a poznat, než se uvážou na stálo. Třeba jí došlo, že by od toho líbání byl jen malý krůček dál, a to určitě nechce. Nesmíš tlačit, pamatuj, že kdo počká, ten se dočká. Dej jí najevo, že se na tebe může spolehnout, snaž se jí být oporou i bez líbání. To není pro život rozhodující. Pozvi ji do cukrárny, na výlet na kole, na výšlap na rozhlednu, atd. Líbat se umí každej, ale jen s málo muži není nuda. Zkus o ní přemýšlet, co ji baví, co má ráda a tím ji můžeš získat. Ale třeba až za pár let. To ale musíš zjistit povídáním si s ní. Všeobecným. Rozumná holka hned do postele nepůjde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.