Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapomenout nebo ji dostat zpět

Od: dotaznik* odpovědí: 2 změna:

Zdravím.

Nikdy bych neřekl že to tady budu vykládat ale potřebuju poradit.Mám problém, s jednou holkou se znám už od malička, vyrůstali jsme spolu, ke všemu nás po nějaké době přiřadili do stejné třídy.Asi před rokem se mi začala líbit a tak jsem o ní začal usilovat, no nešlo to dobře, přece jen je opravdu krásná, hodná, premiantka třídy atd. No roky šly dál a naskytla se příležitost dostat se dál, škola vymyslela spaní tříd ve škole, říkal jsem si proč ne třeba by mi to s ní mohlo vyjít...No nadešel ten den, pořádně jsem se oháknul atd. večer když se šlo spát zeptal jsem se jestli si můžu přilehnout-souhlasila, no a když noc postoupila po nějákem to objímaní atd. jsme se začali líbat, celou noc jsme nespali a opravdu jsem si to užil(myslím že ona taky, aspoň mi to tak řekla).No dny šly dál a já sebral odvahu zeptat se jí jestli by měla zájem postoupit dál(neřekl jsem to přesně takhle, ale mělo to přibližný význam), bohužel mi řekla že to se mnou chtěla jen skusit a že se jí líbí teď jiní starší kluci.No bral jsem to s rozvahou a řekl jsem si však co zkusím na ní zapůsobit a později na podobné akci to skusím znovu.Ale jak to u takovýhle holek bývá bohužel si našla jiného, je o dva ročníky víš a zatím spolu jen chodí ven, ale obávám se že to bude víc...Když jsem se jí zeptal jak to s ním cítí(Jsme dobří kamarádi) řekla mi že si není jistá, že si myslí, že on to s ní nemyslí moc vážně...Prostě na ní nemůžu zapomenout a jak jí získat nevím...Proto prosím o radu, která mi pomůže zapomenou nebo jak jí získat, děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den. Já vám to řeknu natvrdo. Když dívka, žena vás nechce, tak se můžete stavět třeba i na hlavu, a bude vám to stejně na nic. Ona vás asi bere jako dobrého kamaráda, jste stejní ročník, bohužel pro ni se jevíte být asi hodně mladým. S tím nic nenaděláte. Navíc, budete-li se jí neustále připomínat, myslit na to, co ona dělá s druhými mládenci, jen se budete trápit. Víte, každý chce být hnedka dospělým, už aby mu bylo nejméně osmnáct a neuvědomuje si, že k tomu patří už jen samé starosti. A taky starosti s láskou. Dospíváte, předpokládám, že jste asi ještě na základce, jestli výš, tak promiňte, ono to fakt není poznat. No jestli s ní chcete chodit, proč jako hnedka po líbání chcete postupovat dál? Kam? Až tam? Ale chození by mělo mít úplně jiný postup, cukrárna, vodění se za ruky a "to" by mělo být až sladkým vyvrcholením vztahu, nikoliv něčím, čím se hnedka začíná. Tak jestli není problém v tomto. Ona ta dívčina třebas cítí, že na ni dost tlačíte... Proč se jí ptáte, jak to s ním cítí? To jste takový masochista, že to potřebujete nutně slyšet? Ono to v životě chodí tak, že co je nedosažitelné, tak je to o o více zajímavější. Co takhle zkusit, že vás jako dívka už přestala zajímat, že jste to konec konců chtěl taky s ní jen zkusit? Anebo můžete "dolézat" (jiné slovo mě zrovna nenapadá) a můžete mít taky úspěch. Těžko odhadovat. V každém případě se připravte na to, že problémy s láskou už vás budou provázet celý život, než najdete někoho na trvalý vztah.

jsem*
hodnocení

2x

Taky si myslím, že jste ještě na základce, nebo snad né? Píšeš, že je premiantka třídy. Tak si myslím, že bude mít v hlavě i jiný starosti a myšlenky, než jen chození s kluky. Jistě chce studovat a dostudovat. A to není na dny, ani na týdny, ale na roky. Pokud si tohle ona uvědomuje, tak si nechce třeba nic začínat s klukem na vážno. Třeba zatím poznává sama sebe, je to v tomto věku normální. A to, že je o ni zájem, tak ona třeba bere jen jako zpestření jinak obyčejných dní. To je taky normální. Dneska to není tak, jako to bylo za nás, že spousta holek se v 18ti vdávalo a mělo děti. Dnes si chtějí užít a něco zažít a poznat, než se uvážou na stálo. Třeba jí došlo, že by od toho líbání byl jen malý krůček dál, a to určitě nechce. Nesmíš tlačit, pamatuj, že kdo počká, ten se dočká. Dej jí najevo, že se na tebe může spolehnout, snaž se jí být oporou i bez líbání. To není pro život rozhodující. Pozvi ji do cukrárny, na výlet na kole, na výšlap na rozhlednu, atd. Líbat se umí každej, ale jen s málo muži není nuda. Zkus o ní přemýšlet, co ji baví, co má ráda a tím ji můžeš získat. Ale třeba až za pár let. To ale musíš zjistit povídáním si s ní. Všeobecným. Rozumná holka hned do postele nepůjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]