Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,
Spíš než-li poradit bych chtěl znát váš názor na můj ´´případ´´ . Nikdy jsem o dívky moc nejevil zájem , jelikož zastávám názor ,že vztahy v mém adolescenčním věku nemají dlouhodobé trvání a já nedělám věci které nemají dlouhodobý smysl, mimo jiné bych na ni neměl čas jelikož až v 5hodin večer přijdu domů a zbytek volného času věnuji přátelům,domácí pomoci,koníčkům ,ale většinou zase škole nebo četbě ,ale je možné ,že si to jen nalhávám abych měl klid v duši , také nemám jak bych mohl ,,získat´´ nějakou partnerku , na ulici se neodvážím , jsem na technické škole tudíž zde také nejsou a na diskotéky nechodím , protože se mi zdá ,že bych tam neměl co dělat , jednak protože jsem abstinent ,ale hlavně jelikož mi je hloupé chodit někam jen za účelem sehnat partnerku , proto jsem se spíše zaměřil na školu a všeobecně vzdělaní a znalost. Bohužel přece jenom jsem člověk a zastihne mě občas ta ,,depresivní´´ nálada plná otázek: Dělám to dobře? Neměl bych se snažit býti více společenský? Neměl bych si najít partnerku? Proč se liším tak hrozně od chování svých vrstevníků? A opravdu nevím, říkám si ,že to co dělám to ,že se zaměřuji na znalosti je dobré pro budoucnost a partnerku chci a vždycky jsem chtěl , stejně jako rodinu , jenom nevím jestli opravdu si jí najdu až po škole, říkám si jestli do té doby nebudu uplně mimo společnost , jestli nebudu absolutně introvertní a stydlivý, bez zkušeností. Chtěl bych znát váš názor , ať je jakýkoliv a pokuď máte nějakou radu, napiš te ji.
Já tě chválím za tvůj příkladný přístup k životu a radu bych ti dal že není třeba někoho hledat, záměrná snaha nic nepřinese nech plynout čas a najednou se seznámíš s dívkou a buď to bude ta pravá nebo ne . Ještě jednou obdiv k tvému chování jen tak dál
Introvert, s tím něco musíš, no předpokládám, že chceš! dělat. Razím heslo Kdo se bojí, musí do lesa! Chápu, že na oslovení na ulici asi nemáš. Takže hupky a v obchodě, u pokladny, ptát se je na to ta pravá chvíle. Je třeba se otrkat, nesmíš myslet na cíl, že chceš někoho získat, to svazuje. Př. dnes vrazím na úřad, hledám úřednici, prý tady není, aha, děkuji, aspoň jsem viděl pěknou ženskou, myslíš, že mi nadá? ... a už lze to rozvíjet dále. Prostě hledat situace, kde se dá, musíš komunikovat. Pak už to pomalu půjde.
Majke tady se to nenaučíš. Postup je takový, ze se stýkáš i mimo školu, tedy navečer o víkendech se svými kamarády při čemkoliv. Nějaké děvče se tam taky občas vyskytne a tak postupně pochytíš jak se bavit - mluvit i s dívkami a ono se časem třeba něco podaří. Takže nelov dívky, ale tlač se mezi kamarády. Ať mají kalhoty nebo sukně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.