Nejste přihlášen/a.
Byla jsem u právničky ohledně toho že se se mnou chce manžel rozvest on od nás odešel k mladší.
Byla na něho hustá a že mi pomůže a mám se ji ozvat až to bude aktualní a ted přišel manžel že byl u ní a ona
od něho vzala peníze na návrh vyrovnání majetku a bude zastupovat jeho .Je to možné není to přestupek ohledně právního kodexu?
nepíšete, zda jste uzavřela s advokátkou smlouvu o právním zastupování (v rozvodovém řízení)
pokud ano, pak se domnívám, že její výpověď a zastupování manžela (byť v řízení o vypořádání SJM) je kolizní, a může z něho plynout kárná odpovědnost advokátky..
s tím se můžete obrátit na českou advokátní komoru a ministerstvo spravedlnosti, které jediné mají oprávnění kárného žalobce..
Na právničku si nestěžujte ... ta moc dobře ví co dělá a koho může a chce zastupovat ... To je můj osobní názor.
pokud jste neměli smlouvu, je to na nic. bohužel.
najděte si jiného právníka, který by vás zastupovat. Pokud není s vaším mužem dohoda, abyste to zařídili bez nich, tak do toho jděte...
Papíry jsme sepisovaly a ona že si je nechá půl roku založené a ted tvrdí že žádné nemá.Já jiného právníka mám a daleko dravějšího než je tato stará paní. Muž nikdy nic nezařizoval tak ani neví že to jde bez právníků tak at ji pěkně zaplatí alespon nebude mít pro ti dvacetiletou křehuli. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.