Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Selhání právníka

Od: bojovnice odpovědí: 8 změna:

Byla jsem u právničky ohledně toho že se se mnou chce manžel rozvest on od nás odešel k mladší.

Byla na něho hustá a že mi pomůže a mám se ji ozvat až to bude aktualní a ted přišel manžel že byl u ní a ona

od něho vzala peníze na návrh vyrovnání majetku a bude zastupovat jeho .Je to možné není to přestupek ohledně právního kodexu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rudolf*
hodnocení

0x

nepíšete, zda jste uzavřela s advokátkou smlouvu o právním zastupování (v rozvodovém řízení)

pokud ano, pak se domnívám, že její výpověď a zastupování manžela (byť v řízení o vypořádání SJM) je kolizní, a může z něho plynout kárná odpovědnost advokátky..

s tím se můžete obrátit na českou advokátní komoru a ministerstvo spravedlnosti, které jediné mají oprávnění kárného žalobce..

bojovnice
hodnocení

bohužel jen si uschovala papír na který mi psala co a jak a řekla že se na ni mám obrátit že sin ho uschová půl roku ale já nic v ruce nemám. Jinak děkuji.

mike32*
hodnocení

0x

Na právničku si nestěžujte ... ta moc dobře ví co dělá a koho může a chce zastupovat ... :) To je můj osobní názor.

bojovnice
hodnocení

Jasný toho kdo zaplatí víc že ano.

myse*

pokud jste neměli smlouvu, je to na nic. bohužel.

najděte si jiného právníka, který by vás zastupovat. Pokud není s vaším mužem dohoda, abyste to zařídili bez nich, tak do toho jděte...

bojovnice
hodnocení

Papíry jsme sepisovaly a ona že si je nechá půl roku založené a ted tvrdí že žádné nemá.Já jiného právníka mám a daleko dravějšího než je tato stará paní. Muž nikdy nic nezařizoval tak ani neví že to jde bez právníků tak at ji pěkně zaplatí alespon nebude mít pro ti dvacetiletou křehuli. Děkuji

mike32*

Vy jste ale bojovnice ... :) Tak hodně štěstí s tím "dravějším právníkem" ... :-D

bojovnice
hodnocení

Milý posměváčku mike32 dnekla se mi paní advokátka omluvila a sypala si popel na hlavu a odstupuje od zastupování manžela takže spravedlnost ještě je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]