Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní posudek bez zaměstnání

Od: grem odpovědí: 4 změna:

K memu predchazejicimu prispevku ohledne pracovniho posudku.Chtel jsem jen upresnit, ze jsem se ptal na to ze kdyz treba neprijdu na povohor a nejsem jeste u te firmy zamestnan, tak jestli mi nemohou napsat negativni posudek.Jako ze by me pak uz nemohli nikde zamestnat protoze bych mel spatny posudek.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

antara
hodnocení

0x

Samozřejmě můžou, ale to je tak asi všechno. Můžete uvést jediný racionální důvod, proč by někdo psal nějaký posudek na někoho, koho v životě neviděl a nemá s ním nic společného?

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Posudky se vypracovávali před dvaceti roky. Dnes to nikoho nezajímá.

nu*
hodnocení

0x

Ano, ve firmě, kam se nedostavíte na pohovor můžou na Vás napsat úposudek, a do posudku uvedou, že jste vůl, posudek pak založí do desek s Vaším jménem, životopisem a motivačním dopisem, tyto desky budou 10 let skladovat a archivovat...Vlastně tak lze skladovat a archivovat desky všech potenciálních zaměstnaců, co de nedostavují na pohovory...Firma by na to mohla vyčlenit jednoho zaměstnance s plůatem 30 tisíc čistého, který by se tím zabýval...Ten by mohl postupně vyhledávat v obchodnmím a živnostenském rejstříku adresy firem v ČR, podle abecedy, a těm zasílat postupně kopie materiálů a posudků se závěrem, že jste vůl...poštovné se dá do nákladů...

hodnocení

0x

Když nepřijdete na pohovor, připravíte se o šanci získat práci, ale to je všechno. Obecně u výběrových řízení jenom zkonstatují, že uchazeč nepřišel, a pozvou dál dalšího, který sedí na chodbě a čeká. Pusťte to z hlavy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]