Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
víte někdo o něčem pěkném kolem čtyř tisíc na severní Moravě? Vaše dobré zkušenosti s hotýlkem (penzionem), ale i s okolním prostředím, kam se dá vyrazit (jeskyně, památky atd.)?
Já jsem zatíženej na Karlovu Studánku. Pěkný a zdravý prostředí a fajn lidi. Jezdím tam ovšem do lázní a v létě.
Třeba město Rýmařov nachází se v něm hotel s malým pivovarem , kde vaří skvělé pivo a výbormé pokrmy,je tam krásné ubytování jmenuje se Excelent . V dosahu hrad Sovinec , Zámek v Bruntále , Jeskyně Mladečské nebo jeskyně Ve Vápenné. Také se dá podívat do malebných lázní Karlova Studánka kde se mužete napít smradlavé vody nebo navštívit nedávno otevřený termální bazén, také se zde natáčel kultovní film s tebou mě baví svět. Také se dá zajet do Velkých Losin ,kde se nachází také termální bazén , zámek a ruční papírna. V Rýmařově je ještě hotel Slunce ke kterému patří menší aqua centrum bazén plavecký s protiproudem sauny , vířivka atd. Ještě jsem zapoměl na to hlavní Výlet na nejvyšší horu Praděd
Sasdaxi,
byl jsem na 4 dny v Branné ubytován í jsem nesehnal zde, relaxkolstejn.cz/... ale je to tam OK.
Byl jsem¨v Losinách cukrar.rajce.idnes.cz/... dost dobrý, cukrar.rajce.idnes.cz/... pak i Praděd, hodně jsem jezdil, takže i do Karlovy studánky jsem zajel, cukrar.rajce.idnes.cz/... lázně Jeseník jsem taky projel...
krátký víkend
Tak abych to ještě upřesnil, měl by to být dárek rodičům. Pobyt by byl určitě někdy až bude pěkně (jaro, léto). Teď k vánocům chci jenom poukaz. Na wellness si moc nepotrpí, ale spíše by to chtělo nějakou oblast, kde se dá zajít za památkami, ale zase nic náročného (vzhledem ke zdraví). Takže nějaké zámky, hrady, jeskyně...no však víš co tím myslím.
Ta Branná vypadá hodně slušně a i to ubytování. Jen nevím jaké aktivity se dají kolem provozovat. Kam zajít. Určitě nebudou chtít být celou dobu na hotelu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.