Nejste přihlášen/a.
prosim zajima mě váš názor na tenhle produkt : 2324.elektrocoleti.cz/...
nejake zkušenosti mám obavy aby to nebylo něco jako sauna beld.
V každém kožešnictví se dá koupit ledvinový pás z kočky. Údajně to nejde nahradit žádným jiným materiálem. Ledviny mají pracovat při určité teplotě a přílišné teplo jim nedělá vůbec dobře. A kožešinový pás pomáhá to teplo jen udržovat.
A chcete-li něco na zahřátí, je spousta termoforů a el.vyhřívaných deček za poloviční cenu.
elektricke-decky.heureka./...
Jak píše Babkazov. Ono to přílišné teplo opravdu není dobré. Paradoxně Vám může "rozjet" zánět v těle -
Tak jsem stoho jelen.Ledvinovych pasu ruznych materialu mam doma dost (co dva roky mužu fasovat)
vyhrivaci pas na ktery jsem se ptal lze pouzivat i jako na zpevneni .vyhrivanou decku taky mám ,pamatuje jeste Husaka a furt funguje ale kdyz vas stahne bolest tak to pomuze ale clovek nevydrzi v jedne poloze moc dlouho musim stridat chuzi ,lezeni i sezení.
doktor vzdy rika suche teplo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.