Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhrivany bederni pas?

Od: paboz® odpovědí: 4 změna:

prosim zajima mě váš názor na tenhle produkt : 2324.elektrocoleti.cz/...

nejake zkušenosti mám obavy aby to nebylo něco jako sauna beld.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V každém kožešnictví se dá koupit ledvinový pás z kočky. Údajně to nejde nahradit žádným jiným materiálem. *hej*Ledviny mají pracovat při určité teplotě a přílišné teplo jim nedělá vůbec dobře. A kožešinový pás pomáhá to teplo jen udržovat. *hej*A chcete-li něco na zahřátí, je spousta termoforů a el.vyhřívaných deček za poloviční cenu.;) elektricke-decky.heureka./...

sebod*

Jak píše Babkazov. Ono to přílišné teplo opravdu není dobré. Paradoxně Vám může "rozjet" zánět v těle *sok*-

hodnocení

Tak jsem stoho jelen.Ledvinovych pasu ruznych materialu mam doma dost (co dva roky mužu fasovat)

vyhrivaci pas na ktery jsem se ptal lze pouzivat i jako na zpevneni .vyhrivanou decku taky mám ,pamatuje jeste Husaka a furt funguje ale kdyz vas stahne bolest tak to pomuze ale clovek nevydrzi v jedne poloze moc dlouho musim stridat chuzi ,lezeni i sezení.

doktor vzdy rika suche teplo.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Když mně to spíš připadá, že je to tahač peněz z peněženek lidí. Já těmto produktům moc nevěřím, ale je to jen a jen můj názor. Víte, takový gumový termofor (kam se přidá téměř vařicí voda) umí taky udělat zázraky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]