Nejste přihlášen/a.
Ahoj!Nevíte někdo o nějakým přifídělku jako je třeba oriflame atdadt?měla bych zájem s něčím začít ale nijak nevím jestli něco takového vůbec je!Znám akorát oriflame a avon!Děkuji za odpověď!
Během jednoho týdne musím konstatovat, že na můj vkus účastníci poradny používají více kritiky a útočnosti, než je zdrávo. Buďte prosím k sobě tolerantnější. Tazatelka nepíše diktát ve škole, ale žádá o radu. Jsme poradna a ne sborovna. Já hodnotím to, že se snaží sehnat další práci, aby zajistila sebe a třeba i rodinu bez podpory třeba sociálních dávek. Moc vám děkuji!
Dobrý den. Ještě jsem slyšela , že je možné, kromě Avonu a Oriflame, též prodávat po domech kosmetiku Jenny Lane jako Jenny Girl. Je to česká kosmetika. Asi bych spíš zkusila tady toto. Princip prodeje bude zřejmě stejný, jen s jinými produkty - českými. Možná, že lidi na to mohou více slyšet, když je to české. Ale asi tak, nečekejte od toho rychlé zbohatnutí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.