Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký přivýdělek?

Od: divoskasona* odpovědí: 9 změna:

Ahoj!Nevíte někdo o nějakým přifídělku jako je třeba oriflame atdadt?měla bych zájem s něčím začít ale nijak nevím jestli něco takového vůbec je!Znám akorát oriflame a avon!Děkuji za odpověď!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

6x

Během jednoho týdne musím konstatovat, že na můj vkus účastníci poradny používají více kritiky a útočnosti, než je zdrávo. :(Buďte prosím k sobě tolerantnější. Tazatelka nepíše diktát ve škole, ale žádá o radu. Jsme poradna a ne sborovna. Já hodnotím to, že se snaží sehnat další práci, aby zajistila sebe a třeba i rodinu bez podpory třeba sociálních dávek. Moc vám děkuji! *tuc*

hodnocení

2x

Je jich samozřejmě více...jen zrovna Avon, Oriflame, Amwa.. vše to funguje na letadlo/pyramida ... a pokud to tak člověk nerozjede, vydělá si tím pár korun měsíčně...ale pokud je hodně známých a přátel které na to lze urvat tk směle do toho..

burinka
hodnocení

0x

A nebyl by vhodnější noční úklid nádraží, jednoduchá údržba zeleně nebo odhrnování sněhu?

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Ještě jsem slyšela , že je možné, kromě Avonu a Oriflame, též prodávat po domech kosmetiku Jenny Lane jako Jenny Girl. Je to česká kosmetika. Asi bych spíš zkusila tady toto. Princip prodeje bude zřejmě stejný, jen s jinými produkty - českými. Možná, že lidi na to mohou více slyšet, když je to české. Ale asi tak, nečekejte od toho rychlé zbohatnutí.

dzulieta*
hodnocení

0x

Dobrý den, jestli máte zájem o přivýdělek, tak se mi ozvěte na email vrukavickach@post.cz. Jen napovím, že se jedná o prodej šperků, které lidi vcelku dost kupují a taky, když se stanete distributorem, tak máte doživotní slevu 20%

antara

Máte v sortimentu i zboží od De Beers?

knezna*
hodnocení

0x

Jestli máš ráda bylinky a přírodní produkty , tak bych pro tebe mela přivýdělek napiš na knezna@seznam.cz

montgomery*
hodnocení

0x

A co třeba odběr krevní plazmy?

1jara*

Prodej orgánů. Seženu vám adresy na pokoutní odběry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]