Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zamezit rosení brýlí

Od: 5o odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu,jak zamezit rosení brýlí při příchodu ze zimy do tepla.Zaručené rady jako francovka,sul,glycerín,mýdlo,líh atd. nezabraly.Mám takový spray z optiky,ale musím aplikovat několikrát denně,což není moc účinné.Děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re*
hodnocení

0x

Na to jsou speciální úpravy skla. Je třeba se informovat u optika, ten ti poradí jaký jsou nejvhodnější.

hodnocení

0x

já si nejsem jista, zda na zamlžování brýli něco opravdu funguje. Léta jsem brýle nosila, zkoušela mnoho zaručených rad, kupovala zaručené výrobky, ale bohužel mi nic nezabíralo. Teď jsem již několik let po operaci laserem, takže brýle už nepotřebuji :) Možná, že se za ta léta už ve vývoji něco změnilo, ale radši bych se zeptala u odborníka - v optice.

re*

kolik si měla diptrií a kolik ta operace stála?

já jsem měla kolem 4 - 5 dioptrií, nablízko i na dálku. Operoval mě prof.Stodůlka ze Zlína, ale má ordinaci i v Praze, lépe řečeno v Průhonicích, je to klinika Gemini. Pan profesor je úžasný, zabývá se laserovými operacemi oka snad od roku 1991, je to machr, možná jste ho mohli vidět i v TV. Přes jeho velké úspěchy je to skromný a milý člověk. Mě operace stála 18 tis. za jedno oko, obě jsem měla operované najednou, ale je možno si vybrat, zda obě oči najednou. Operace byla bezbolestná i následné "hojení" Ihned po odoperování jsem viděla i na malá písmenka na mobilu. Brýle vůbec nepotřebuji, jen do dálky mi zůstala 1 dioptrie, takže používám brýle jen při řízení auta. Na blízko vidíém perfektně, přečtu i ta nejmenší písmenka, i na PC. Jsem naprosto spokojená a všem, kdo může operaci podstoupit, mohu jen doporučit!

kacu*
hodnocení

0x

Na tohle nic nezabírá taky nad tím bádám.. buď noste čočky nebo sebou hadříček kterým brýle otřete jinak nemůžu poradit.. Kaču

lidus*
hodnocení

0x

Na brýle používám PER SHINE, je to na auta ale funguje to. Sestra měla operaci laserem 4,5 dioptrií cena jedno oko 16000 před 14 lety a nemůže si to vynachválit. Švagr a synovec 6 dioptrií-operace laserem nějaký nový způsob 20000 jedno oko, dělá se jedno a za 14dní druhé, švagr šel druhý den do práce a také si to pochvaluje, je tam doživotní záruka. Operace dělána v Brně.Riva nebo tak nějak je to na Hlinkách.

gyvy
hodnocení

0x

ahojky.Já proti páře,zamlžení a orosení používám přípravek ve spreji jménem OPTICLEAN a funguje stopro.a dá se použít na cokoliv i TV,zrcadla,monitory,cd,dvd atd. snad sem pomohl.pa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]