Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náušnice ve tvaru čísel

Od: filip17* odpovědí: 3 změna:

Zdravím :) chtěl bych se zeptat, jestli nevíte kde by se dali sehnat náušnice ve tvaru čísel, na internetu jsem hledal a nic jsem nenašel možná jsem to špatně zadal do vyhledávače, ale nevim jak jinak to tam napsat. Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Nepíšeš z jakého materiálu by měly náušnice být. Mrkni třeba na Fler.cz - některé šikulky jsou schopné vytvořit i náušnice na zakázku.

hodnocení

2x

je tu možnost si výrobu náušnic objednat

napřed bych si na sashe.sk/... prohlédl některé typy a výrobce náušnic( jsou uvedení stále na obrázku vpravo dole), stačí na nápis kliknout, otevře se stránka výrobce se sortimentem a výrobními a dodacími podmínkami, taktéž s cenami...

třeba namátkou

sashe.sk/...

sashe.sk/...

sashe.sk/...

a mnoho dalších

doplněno 30.11.10 21:41:

jinak dnes stačí zajít do zlatnictví a tam většinou mají zlaté ruce a dokáží udělat ze zlata nebo stříbra všechno možné...

gyvy
hodnocení

0x

ahoj.moje holka je kupuje asi za pět korun u větnamců :D a mají i písmenka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]