Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak hledat práci

Od: petraruzova odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, potřebovala bych poradit s hledanim zamestnani- nemam s tim doposud zadne zkusenosti a opravdu si nevim rady- prozatim jsem se zaregistrovala na nekolika pracovnich portalech www.pracw.cz, www.prace-rychle.cz atd. ale co dál?
Poradte mi prosim.
Petra R.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkus procitat a odpovidat na inzeraty. portal.mpsv.cz/...

mil®
hodnocení

0x
A ještě je dobrej:
cvonline.cz/...
jobpilot.cz/...
occupationsguide.cz/...
aip.istp.cz/...
Hlavně koukej na regionální úřad práce: portal.mpsv.cz/...
Hodně štěstí přeju *palec*

qwertz*
hodnocení

0x
Doporučuji navštívit personální agentury, zaregistrovat se u nich a poradit se o možnostech.

šťastná*
hodnocení

0x
K dobrým radám mých kolegů bych dodala ještě toto: na Tvém místě bych si podle své pracovní kvalifikace sehnala kontakty na firmy, které mi mají co nabídnout, a poslala bych jim motivační dopis včetně profesního životopisu, nebo bych navštívila jejich personalisty osobně s prof. životopisem pod paží. Využila bych i kontaktů svých příbuzných a známých, známých jejich známých atd... Prostě bych mezi ně roznesla informaci, že jsem zrovna teď volná, a co všechno umím a můžu nabídnout. Někdy se zadaří, že se někdo, kdo potřebuje, doslechne. A doporučení někoho známého je dnes dobrý základ, co si budeme povídat. Jak psát motivační dopisy a profesní životopisy různých druhů a forem podle toho, jestli jsi absolvent bez praxe nebo pracovník s praxí, či odborník nebo expert, a podle motivace, proč hledám novou práci, najdeš na www stránkách právě těch pracovních portálů, personálních agentur apod. Nebo zadej správné heslo do vyhledávače, a máš so studovat. Hodně štěstí při hledání zaměstnání!

hodnocení

0x
Podíval bych se na tyto stránky, kde je agenrur a nabídek opravdu hodně.
firmy.cz/...
poradna.sprace.cz/...
tiscali.cz/...
kariera.cz/...

suzy*
hodnocení

0x
Osobně mám ráda www.jobs.cz, přičemž je dobré číst i komentáře k jednotlivým nabídkám, zkušení lidé už odhadnou podvodníky podle stylu inzerátu. Jde o to, jaký typ práce hledáš. Pokud jde o řemeslo, tak ti stačí i pracák nebo projít pár inzerátů. Pokud jde o administrativu, tak určitě internet. A pokud je to něco specializovaného, tak kontaktuj firmy, které v dané branži pracují a zároveń si kup nějaké časopisy zaměřené na danou problematiku, kde se často vyskytují i inzeráty týkající se dané branže. Hodně štěstí. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]