Nejste přihlášen/a.
Dobrý dne manžel mi dva roky nedává ani korunu na syna . Já už to finance moc nedávám oeroze je vše drahy ,platím drogerii jídlo , pro malého plenky Sunar , jídlo , já si chci něco taky koupit...a mám 10 tis měsíčně . Neusetrim nic a ještě mi ubývá...manžel platí barák ..snaží se budovat aby to bylo rychlé hotový chápu ,ale... Rposte ani na postel mi nechce dát ,nemá udělaný pokoj nic..jen aby byl barák vše je prej ještě zbytečný
..nevím jako co víc dělat .děkuji za názory
..nevím jako co víc dělat .děkuji za názory
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
našla ste si lakomce možná asi i kapku despotu já osobně bych se mu snažil vysvětlit situaci že ta takhle prostě nejde že to nezvládáte a pokud by to nepochopil asi bych si začal hledat jinýho partnera
romana
On říká že mu taky nedávám na barák že nevím kolik co stojí...ale vše co chci koupit malému mu přijde zbytečný on by mu nejradši nekupoval žádné hračky..oblečení taky ksuim kupovat a to vše z vinted na nové nemám . Má prioritu barák teď...ale nemůžu čekat pět let než to bude a pak malému koupit věci... Má za měsíc dva roky...nic mu na narozky kupovat nebude řekne že z toho nemá rozum ještě atd...prostě nemá o nic zájem mě přijde je n o barák
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]