Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žena 40 let - poradíte jaké vitamíny užívat?

Původní název otázky: Vitamíny že 40 let

Od: buchta
Ahoj, poradíte, jaké vitamíny užívat? Jsem žena 40 let, chci si koupit něco na imunitu, plus samozřejmě doplňky úměrně mému věku. Máte někdo zkušenosti a tipy, co bych měla hledat?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Ovoce, zeleninu.
Vše ostatní je jen dráha moč.

chlochydesss
hodnocení

4x
Dobry vecer. Ackoliv tyto produkty sam prodavam, mohu vam poradit pouze naveky platne: Nikdo jeste pro cloveka nevymyslel vhodnejsi a zdravotne benefitnejsi potravinu, nez-li racionalni a tedy zakladni potraviny. Je tam vse a reklamnim floskulim o vytezenosti pudy a nedostatku zivin v plodech smele ignorujte. Rozdil v obsahu zivin mezi masove a "bio" pestovanymi plody je v jednotkach procent, pricemz bezna porce suroviny pokryva, nekdy az prevysuje doporuceny prijem za den. Vzdy premyslejte, zda mate informaci od prodavacu neceho anebo od nekoho nestranneho, kdo vam poskytne nezavisla fakta. Hezky vecer.

liska5
hodnocení

3x

Pestrou stravu /zelenina syrová i vařená, luštěniny, vejce, ryby, králičí, krůta, olivový olej, listová zelenina, ořechy, kefír, kyselé zelí, hlíva, avokádo, zelená petržel, hokkaido, cereálie - vločky, pohanka, bulgur, klíčky, ... Dokoupit snad jen Mg, D vit a melasu./ přír. Fe/

ltz
hodnocení

2x
Vás lékař má přehled o vašem zdr.stavu, určitě vám dělal i odběr krve, ten bude vědět co vám chybí, nebo naopak co je v pořádku. Co jinak užívat, jaká jídla vynechat, atd.

pb®
hodnocení

1x
Určitě vit. D a omega 3, od věci není ani koenzym Q10 a kolagen. Dbejte na dostatečný příjem vápníku s kombinací K2 v podobě MK7. Narozdíl od ostatních si myslím, že lékař rozhodně nebude dělat testy na vitamíny a minerály a aby člověk vše získal ze stravy, musel by jíst úplně jinak, než je zvykem v české kotlince. Přidat trochu zeleniny nestačí.

hodnocení

0x

Jsem sice starší, nic mě nezlobí, přesto jsem se rozhodla preventivně investovat do zdraví.

Začala jsem používat Triphalu (komplexní doplněk).

Posiluje imunitu, zdraví psychické i tělesné a vnitřní orgány.

Beru asi tři dny a nějak se cítím lépe, trávení se upravilo. Jsem i celkem v klidu.

Existuje samozřejmě plno jiných přípravků s různými účinky. Tak hlavně nenechat tisíce v lékárnách a vyzkoušet, co Vás osloví, nebo intuice navede.

Přečtěte si účinky Triphaly. Zaujalo mě, že jedna tobolka má povšechnen pozitivní účinek na zdraví.

Přípravek jsem zakoupila v lékárně Benu.

flexitylife.cz/...

k2

Libi se mi popis vlasnosti toho zazraku:

...mohou podporovat...

...predpoklada se, ze...

...muze pomoci...

...je povazovana...

Jinymi slovy: verime a predpokladame, ze to k neceme je.

V souvislosti s tim me napada snad jen: Slzy Chucka Norrise léčí rakovinu. Škoda, že neplakal. Nikdy.

Jen tři dny stačí ke zlepšení. Zázrak, Kelišová, zázrak.

@k2 - Pokud si pozorně přečtete celý článek hned od začátku a soustředíte se naopak na pozitivní věci, tak zjistíte, že těch je desetkrát více, než co uvádíte Vy.

Skoro mám pocit, že jste si přečetl pouze kousek, konkrétně až od odseku Méně známé účinky!

Nezapomeňte, že z důvodů EU směrnic, jsou všechny přípravky založené na přírodní léčbě v nemilosti a neměly by obsahovat že "léčí". A v každém článečku by měl být i dodatek, že nenahrazuje lékařskou péči. Čtěte prostě i mezi řádky a zaměřte se na hlavní popis přípravku na začátku článku.

@jenyk - tak to prostě je, jsem klidnější a zaúčinkovalo dvakrát denně vyčištění (kakání;)).

k2

@prostromek: Cteni mezi radky nikdy nebyla moje silna stranka. Ja mam mezi radky proste jenom mezery/bila mista. Ale je mi znamo, ze existuje skupina lidi typu: "cteme mezi radky" a "kdo vi, ten vi". Ja k nim ale nepatrim.

buchta
hodnocení

Děkuji za odpověď těm, kteří k tématu něco věděli. Odpovědi typu "zelenina, vše navíc je blbost", nebyla úplně odpověď na mou otázku. A určitě není pravda, že něco navíc, co dává smysl, je blbost. To je jako u dentální hygieny- kdysi nebyla, tudíž je to blbost dle nekterych. No jo, jenže kdysi měli téměř všichni od 50 vyndavací náhradní zuby. To samé s péčí o tělo, kdysi ženy v 50 vypadaly jako vyschlé jablka. A tomu jde naštěstí trošku zabránit.

chlochydesss
Mate dokonale naucene marketingove floskuly, ale diky. Kazdy zakaznik je dobry zakaznik pro nase penezenky.

hodnocení

0x
Ono je druhá polovina úspěchu KDY je po(u)žívat. Slyšel jsem že B,C ne ráno. B k večeru, C od poledny výš. A také s čím. a také ne s čím. Je ta o nějaké ulustrace.

hodnocení

0x

Já jsem se vždycky všem konglomerátům s vitaminy, na radu onkologa, vyhýbala. Na vlasy jsem, ve vyšším věku, brala SelZink. Vlasy a nehty viditelně ozdravěly, ale vlasy, které vypadly, stejně nenarostly. Asi před 14ti dny jsem se nechala ukecat na kolagen. Těch kolagenů je veliká spousta. Já si vybrala ten, co ještě obsaguje peptin, kyselinu hyafuronovou. Je v něm i Q10, křemík, selen a zinek. :-D Nesmím ovoce, se zeleninou velmi opatrně, s pitím též. Když nemám ledviny a dialýzu 3x týdně, tak mám pocit, že bych pro sebe měla ještě něco udělat. Uvidíme ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]